Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire para kérés szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire para kérés szerintetek, hogy otthon "felöltözve" legyek esténként a férjemmel?

Figyelt kérdés
A munkánk miatt alig látjuk egymást, csak hétköznap esténként, hétvégén a beteg szüleinket látogatjuk mindketten, jóformán 1 éve. Nehéz, de jól viseljük. Egyetlen dolgot mondott a férjem hogy ő hetek óta csak szabadidő ruhában lát és már nem is tudja, hogyan öltözködöm. Tudom hogy bírja a stílusom... muszáj a munkám miatt szép ruhában járnom, és a szoknya testszínű harisnya csizma kombó a kedvence, aminek szezonja épp most van :D szóval azt mondta, hogy örülne, ha így várnám, amíg ő is hazaér, ez kb fél óra. Nekem ezzel két parám van... Egyrsézt nagyon jól esik levenni a ruhámat amikor hazaérek, és átcserélni az itthonira. De ezt még kibírnám mondjuk, addig szellőztetek :D Másik hogy legyek a lakásban az utcai csizmámban? Nincs váltó, és pénzem sincs arra, hogy csak ezért vegyek egy itthonit. Gondolhatjátok, hogy alig van időnk takarítani, én meg most hordjam be pluszban a koszt? A férjem azt mondta, hogy nem baj, ha ezen múlik, ő porszívózik minden nap, szóval sztem eléggé akarja... :D sose láttam még porszívót fogni, nálunk ő az aki inkább süt főz :)
2015. nov. 28. 18:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Én szimplán szandálra vagy csinosabb papucsra cserélném a csizmát, ami amúgy is tiszta. Ezen nem múlik szerintem, ha felöltözve várod meg.
2015. dec. 1. 15:10
 22/24 anonim ***** válasza:
58%

Nem létezik esetleg csizma mintás harisnya?

Szerintem neked az lenne a tuti megoldás:)

2015. dec. 1. 15:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem van egy-két otthoni szettem. Mélyen dekoltált, testhez álló, de kényelmes pamutruha egy szép, de baromi olcsó balerina cipővel. Ez az "otthoni én". Szerintem te is próbálkozz be valami hasonlóval, mint kompromisszum.
2015. dec. 22. 10:37
 24/24 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy első körben érdemes mosni, de nem kádban zuhanyzóban, mert akkor csak azt is moshatod, és amúgy sem valami higiénikus. Gondolj bele, hogy az utcán összeszedett dolgot a kádra teszed, és abban fürödtök. Elég kockázatos tud lenni.

Én egy lavór vagy egy vödör víz fölött mosnám le durva keféssel a talpát, ezzel lejön a nagyja.

Hosszútávon ha nehezen is de akkor is érdemes lenne egy csizmába befektetni, mert most még csak szórakozásnak, vérpezsdítésnek kell, de egyszer lerohad a másik csizma a lábadról, és jobb az, ha nem kerülsz kényszerhelyzetbe.

2015. dec. 22. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!