Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire para kérés szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire para kérés szerintetek, hogy otthon "felöltözve" legyek esténként a férjemmel?

Figyelt kérdés
A munkánk miatt alig látjuk egymást, csak hétköznap esténként, hétvégén a beteg szüleinket látogatjuk mindketten, jóformán 1 éve. Nehéz, de jól viseljük. Egyetlen dolgot mondott a férjem hogy ő hetek óta csak szabadidő ruhában lát és már nem is tudja, hogyan öltözködöm. Tudom hogy bírja a stílusom... muszáj a munkám miatt szép ruhában járnom, és a szoknya testszínű harisnya csizma kombó a kedvence, aminek szezonja épp most van :D szóval azt mondta, hogy örülne, ha így várnám, amíg ő is hazaér, ez kb fél óra. Nekem ezzel két parám van... Egyrsézt nagyon jól esik levenni a ruhámat amikor hazaérek, és átcserélni az itthonira. De ezt még kibírnám mondjuk, addig szellőztetek :D Másik hogy legyek a lakásban az utcai csizmámban? Nincs váltó, és pénzem sincs arra, hogy csak ezért vegyek egy itthonit. Gondolhatjátok, hogy alig van időnk takarítani, én meg most hordjam be pluszban a koszt? A férjem azt mondta, hogy nem baj, ha ezen múlik, ő porszívózik minden nap, szóval sztem eléggé akarja... :D sose láttam még porszívót fogni, nálunk ő az aki inkább süt főz :)
2015. nov. 28. 18:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

utcai csizmával behordani a koszt?!

nem tudod megtakarítani vagy mi?

nem tudom..mi mindig takarítjuk a cipő talpát.

2015. nov. 28. 19:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer legyen neki csizma, a többi alkalomra vegyél fel magas sarkú szandált vagy cipőt. Gondolom úgy általában az a lényeg, hogy ne szabadidő ruhában legyél. Egyébként ha mindketten dolgoztok, nehogy már ne legyen pénzed valami olcsóbb csizmára egy kínaiból vagy az Auchanból.
2015. nov. 28. 19:22
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Egy combzokni nem lenne jó kompromisszumos megoldás? Vegyél egyet és egyszer abban várd, hátha ugyanúgy tetszik neki. Kényelmesebb is, mint egy csizma.
2015. nov. 28. 19:30
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
De nagy problékàid vannak istenem...örüljél hogy van egy jó kapcsolatod és egy szerető párod...ha mind ketten dolgoztok és te olyan munkàt végzel ahovà ki kell öltözni akkor elég ciki ha csak egy csizmàd van màr ne is haragudjàl...
2015. nov. 28. 19:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak jó, ha javítani akartok ezen a helyzeten, de ott már valami nagyon megette az egész szituációt, ha a férjed azt kéri, hogy öltözz fel valahogy, és te nem azon kezdesz gondolkozni, hogy milyen pózban várd és mit fogtok csinálni, ha végre megláthat, hanem azon, hogy mi kerül a csizmád talpáról a nyáron lerakott padlószőnyegre. Jófej nőnek tűnsz az írásod alapján, de én a csizma-probléma helyett először egy komolyabb beszélgetést javasolnék.
2015. nov. 28. 19:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy a csizmán van a hangsúly,hanem hogy csinosan várd.Én biztos egy tiszta talpú magassarkúban várnám.Sőt gyorsan lefürdenék és valami tiszta cucban várnám.A kinti csizmát hanyagolnám.Jó ötlet az is,hogy vennél egy olcsó cipőt."alkalmit"
2015. nov. 28. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Ha azt szeretné hogy szoknya-csizma legyen rajtad, akkor tedd meg neki, nem nagy kérés. Az első pár alkalommal pucold meg a csizmád, de említsd meg neki hogy jobban tenné ha venne neked egyet, amit neki viselsz otthon, hogy ne kelljen mindig a pucolással indítanod.

Az akár lehetne egy olyan különlegesebb darab amit nem a munkahelyen viselnél...fogadok veled hogy vevő lesz az ötletre!

2015. nov. 28. 22:55
 18/24 anonim ***** válasza:
16%

"ő hetek óta csak szabadidő ruhában lát és már nem is tudja, hogyan öltözködöm. Tudom hogy bírja a stílusom..." csak teszel rá mert neked a szabadidő ruha, meg a padlószőnyeg az fontosabb.

Régebben is ezt viselted otthon, amit most?

Nekem Q kiábrándító volna az olyan ember akinek kétféle arca viselkedése, öltözködése van.

2015. nov. 28. 23:39
 19/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a sok választ! Ami tuti h ő a szoknya-testszínű harisnya-csizma kombót szereti szóval ha már várom valamiben, akkor ennek kell lennie :) szerintem ha veszek lábzsákot a csizmámra, meg van ölve a hatás, pedig tök jó ötlet :( attól még h mindketten dolgozunk, pocsékul keresünk és csak útiköltségre hétvégenként elmegy fejenként 15 ezer kb. Éljen a MÁV. Na szóval marhára nem hiányzik a költségvetésbe még egy új pár csizma.

Amúgy persze nem tűnik nagy ügynek egy csizmát lemosni de 9-10 óra munka után nagyon nem hiányzik egy mocskos cipőtalpat tisztára masszírozgatni :(

2015. nov. 29. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Ez tényleg nem nagy dolog. Szerintem megoldható. :)
2015. nov. 30. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!