Általános iskola elsős gyermek, aki napközis is mennyit tanuljon otthon esténként, ami reális?
Én megbeszélném a tanárral, hogy a gyerek hogy halad és hogy ő ajánlja-e az otthoni tanulást. Mert azért már igen fáradtak este. Ha nagyon nem muszáj, akkor én nem nyaggatnám vele otthon. Max. 10-15 perc.
Mennyi idős?
Ez egy roppant hasznos könyv:
Őszintén szólva én nagy ívben le fogom sz*rni a tanmenetet.
Vekerdy Tamás filozófiájával értek egyet és ha kell, igenis én is meg fogom írni a lányom helyett a házi feladatot.
Olvasgasd pl. ezt:
A görcs rántaná össze azt a tanárt, aki így hajtja az elsősöket.
Amúgy nincs igaza, nem hiszem, hogy ezt előírná a tanmenet, ő gondolja úgy, hogy ez jó. Ja. Neki. De hol marad a gyerek?
A szegény kisgyermek napközis, akkor ugyanannyi időt tölt el az iskolába mint a - majd' megmondom milyen - tanára. Gyakoroljon az otthon munka után!
Csatlakozom a "Verekdy-csapahoz". SEMENNYIT sem kell otthon gyakorolni. HÉT VÉGÉN SEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!