Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feleségetek/barátnőtök mennyi időt tölt a fürdőszobában? (Amikor hajat mos, szőrtelenít, tehát ami hosszabb ideig tart)
Az én barátnőm akár 1,5-2 órát is képes a fürdőszobában eltölteni. Annyi testápolási/hajápolási cuccot használ egy fürdés alatt, hogy sok létezéséről nem is tudtam.
Kezdi a fürdést:
-Valami arc tisztító folyadékkal áttörli az arcát
-Majd mikor már a víz alatt áll, szintén az arcát arctisztító krémmel keni.
-Hajmosás
-Balzsam
-Tusfürdő
-Teljes bőrradír
-Ismét tusfürdő.
-Intim mosakodó
-Ha szőrtelenít akkor használ valami szőrtelenítő zselét.
-Fogat mos
Majd folytatja a többit kint a különböző krémekkel
-Testápoló
-Arckrém
-A talpára egy külön krémet használ
-A hajára hajhab
-Fújós valami hajápoló
-A hajvégekre pedig haj olajat használ
A ti barátnőtök is ennyi mindent használ? Vagy csak az enyém viszi ennyire túlzásba a dolgot.
Nekem megvan az egész arc- és testápolási rutinom kb. 20 perc alatt, nő létemre nem igazán értem, hogy mit lehet tökölni a fürdőben annyi ideig, hiszen minden momentum csak pár percig tart elméletileg. Van aki több, van, aki kevesebb kencét használ. Személy szerint én a kevesebb híve vagyok.
Nálam a fürdés (külön-külön pár percek):
- tusfürdőzés, testradírozás, leöblítés
- intim mosakodás
- megtörölközés
- testápolás (nem mindennap, nem igényli a bőröm)
Arcápolás (szintén külön-külön pár percek):
- arclemosás, áttörlés
- szérum felvitel, arckrémezés
Fogmosás és kész.
Hajmosás (egy héten egyszer, kb. 20 perc):
- vizezés,
- samponozás
- leöblítés
- kifésülés
- megszárítás (ez viszi el az idő nagy részét, tavasztól őszig nem is szárítok)
Havi egyszer gyantázás (kb. 10 perc):
- gyantapatron felmelegítése
- gyanta felvitele a kívánt részekre
- gyanta lehúzása
- gyantázott rész bekenése
37/N (18 éves korom óta ez a rutinom)
Nekem a napi tisztálkodás megvan hamar. Előfordul, hogy naponta többször tisztálkodom, ilyenkor elégnek érzem a gyors tusolást. (10 perc alatt simán át lehet mosni a teljes testfelületet, utána leöblíteni, nem értem, hogy miért ne lehetne ez alapos...)
A kencézés, hajápolás, szőrtelenítés nálam is időigényesebb, de ezt többnyire akkor intézem, ha egyedül vagyok. Tudok én is órákat tölteni a fürdőszobában, de nem minden nap teszem.
A barátnőd szerintem nagyon gyors :)
Én csak a fürdéssel, hajmosással elvagyok 1,5-2 órát :) Nem viccelek. Befekszem a forró kádba egy jó kis habfürdővel, fürdősóval vagy fürdőolajjal, beteszek valami relaxálós zenét és beviszek egy jó könyvet olvasni. Nekem ez a kikapcsolódás...
Az esti készülődés (sminklemosás (bár keveset használok épphogy egy kis szempillaspirál+a szemem alá alapozó), néha arcradír, amikor kell akkor szőrtelenítés vagy szemöldökszedés, fogmosás, arckrém 5-15 percet vesz igénybe.
A reggeli készülődés - fogmosás, fésülködés, smink olyan 10 perc.
10-max. 15 perc.
Zuhany, tusfürdő és sampon, közben leborotválom a szőrt (mivel rendszeresen csinálom, így az kb. 1 perc jó minőségű borotvával... a lábamat nem kell, mert tök szőke). Kimosom a hajam, még egyszer átmosom, törölközök és ennyi.
A hajszárítás viszont már horror. Kb. 25 perc(ig bírom), és félig vizes még, hiába törlöm meg előtte alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!