Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feleségetek/barátnőtök mennyi időt tölt a fürdőszobában? (Amikor hajat mos, szőrtelenít, tehát ami hosszabb ideig tart)
Az én barátnőm akár 1,5-2 órát is képes a fürdőszobában eltölteni. Annyi testápolási/hajápolási cuccot használ egy fürdés alatt, hogy sok létezéséről nem is tudtam.
Kezdi a fürdést:
-Valami arc tisztító folyadékkal áttörli az arcát
-Majd mikor már a víz alatt áll, szintén az arcát arctisztító krémmel keni.
-Hajmosás
-Balzsam
-Tusfürdő
-Teljes bőrradír
-Ismét tusfürdő.
-Intim mosakodó
-Ha szőrtelenít akkor használ valami szőrtelenítő zselét.
-Fogat mos
Majd folytatja a többit kint a különböző krémekkel
-Testápoló
-Arckrém
-A talpára egy külön krémet használ
-A hajára hajhab
-Fújós valami hajápoló
-A hajvégekre pedig haj olajat használ
A ti barátnőtök is ennyi mindent használ? Vagy csak az enyém viszi ennyire túlzásba a dolgot.
WOW!!! Ennyi kence-ficét használ és elkészül 1,5-2 óra alatt? A barátnőd nagyon gyors. :)
Nálam is ennyi idő kb egy hajmosásos borotválkozós fürdés. De én a legtöbb időt ebből relaxációval töltöm. A tényleges fürdés, mindennel együtt 45 perc - 1 óra. A többi időben fetrengek a kádban.
Amiket én használok.:
-szappan (hagyományos)
-luffa (ez egy amolyan "test dörzsi" bőrradír helyett, mert csak pár száz ft és sokáig jó)
-sampon (de néha a párom tusfürdőjével mosok hajat)
-balzsam, vagy pakolás (borotválkozásnál is ezt kenem magamra hab helyett)
-hajolaj a haj végekre
-fogmosás
A testápolót és a sarkamra való krémeket már a szobában intézem el.
Az én feleségem akkor tudja ezt a rutint végigcsinálni, ha vigyázok a gyerekekre, vagy szegény csak éjszaka. De igen, ennyi, 60 perc, v. picit több, ha hajat most, szőrtelenít, bőrkeményedést leszed. Rövidebb a frizurája, így hajolajat nem használ, de radírt, sarokkrémet, arckrémet, stb-t ő is.
De ezt 1 héten egyszer szokta, (szeretné, ha tudná) végig csinálni...
Nekem is kb 1- 1,5 óra a hajmosással és szőrtelenítéssel egybekötött fürdés.
És én is sokféle terméket használok, de a testápolót, arckrémet már a szobában kenem magamra. Meg a hajolajat is és a fújós hajkondicionálót is, mivel azt a hajmennyiséget ami nekem van, csak ennek a segítségével tudom kifésülni. Ez nem túlzás, ez a női ápoltság. :)
Feldobok egy pakolást a hajamra, evvel 1-2 órán keresztül lézengek a lakásban. Majd lemosom folyó vízzel, ezután engedek vízet a kádba és beleülök. Samponozok és kiöbltem a hajam a kád vízében, újra samponozás majd ezután szőrtelenítek. Hónajakat megmosom antibakteriális szappanal, a talpamról lekaparom avval a dörzsivel a bőrkeményedést. Letusfürdözöm magam, arcot mosok aztán a hajammal együtt leöblítem az egész testem.
Összesen ez olyan 25-30 perc de volt már 15 is.
Nem használok:
- hajhabot,hajápolót és balzsamot
-szőrtelenítő zselét
-intim mosakodót
-bőrradírozni havonta szoktam télen és sóval/cukorral/fahéjjal
-arctisztitó folyadékot sem használok ahogy arclemosó zselét
Mégis tiszta é ápolt vagyok. Felesleges ennyi kacattal terhelni a szervezetet.
24N
-
Mi inkabb minden nap 2 orat szexelunk. Mindig megiszom a levet es attol elegedett leszek. Furdes 5 perc max. Hajmosas is. Mindig nyitva hagyom az ajtot kozben. En a sok szexre, sportra es szaunara eskuszom.
N
18-as vagyok. Elfelejettem irni, hogy nalunk automata sarokapolo rendszer van a lakasban. Onmukodo. Magyarul a kutyam a neki sutott hust mindig igyekszik a papucsunkba ( strandpspucs) helyezni, ott jol bezsirozodik a papucs sarka. Aztan a hus zsirjaban levo a es evitamin kifejti aldasos tevekenyseget a sarkunk esetlegesen szaraz boren.
Eljen az intelligens onmukodo sarokapolo rendszerunk!
Igy a sarokapolas nalunk nem korlatozodik a furdoszoba teruletere.
N
És csodálkozunk, hogy ennyi rákos ember van. Néztétek már meg, hogy mit tartalmaznak ezek a készítmények, a legtöbben kőolajszármazék van, csak megsúgom, a dezodorban meg alumínium, ami felhalmozódik a szervezetben (jobb esetben csak alkohol). Mondom ezt nőként, pár éve tértem át én is a natúr/bio kozmetikumokra, de nem csak egy szappanom van és kész. Bocs az off-ért.
Én kb 1 órát, ritkán 1,5 órát vagyok a fürdőben. Pakolást én is szoktam csinálni és azzal el megy az idő.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!