Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton azzal nyaggat, hogy kevesebbet költsek, mit csináljak ezzel a dologgal?
A barátod egy csira gyerek lehet,ez nem sok egyáltalán én van,hogy kimegyek Németbe és elmegy 1-2 millió Ft-nyi euró ruhára,de itthon is veszek egyet egyet,egy farmer 40-60ezer Forint,egy CK ing 20.000-ről indul,Hugo Boss ing 30.000Ft.
Két hetente fodrász 3000-ért,szoli havi 10.000Ft.
A külső jó megjelenés sok sok pénz,nekem csak az edzés havi szinten 120.000Ft edzővel és kajával,meg is van az eredménye konkrétan,fejlődök,ruhát is folyton veszek,kapom is a sok mosolyt a lányoktól bármikor összehoztok egy randit ha kell.
Ja igen ha nem jött át,PASI vagyok és nekem is ilyen drága a külsőm.
Egy igényes jó megjelenés nem olcsó dolog.
A pasid egy sügér alak,gondolom nála a külső kimerül felvesz egy felsőt,egy gatyával,és van egy két gönce ami 5 éves darab.
Miért lenne ez gáz,akkor keressetek egy dagadtka,duci ,,rajtam van mit fogni",igénytelen rövid hajú csajt annak mindegy lesz el lesz havi 5000-ből is,egészségetekre.
Aki jól néz ki az igenis PÉNZbe kerül vannak igényei,hogyne lenne.
Ez olyan,hogy én se megyek el dolgozni KisJauska BT-hez hanem minimum egy Morgan Stanley az igényem de ez a minimum vagy ahol banki projektek vannak.
Amúgy érdekesen kihoztátok,hogy aki igényes szép az belsőleg üres,nem is tudom hogyan sikerült ezt a logikai következtetést összehozni,meséljétek már el légyszíves.
Ép testben ép lélek,attól még,hogy ennyit költök magamra fejlesztem magam szakmailag,és a soft skilleket is.
De jöjjön az ecsetfejű majom,izomagy,na gyerünk váromn :))))
28Ffi
Havi 150-200 Ft, csak a letépett bugyikra elég!
Még nem rúgtad ki? :-)
#12 Azt az egyet felejted el, hogy 150-200ezer az itthoni átlagfizetés DUPLÁJA. Én ennyit nemhogy magamra nem költök nőként, de a teljes háztartást fenntartom fele összegből.
Szép és jó, hogy te megteheted, de nyilván a kérdező barátja nem ilyen luxus környezetben él, mint te, így elfogadható az értetlenkedése a kérdező hölggyel szemben.
A kulcs tényleg abban van, amíg a kérdező a saját pénzét költi, addig hajrá. Ha már a pasija költségeinek veszi ezt a 150-200-at, akkor nem párkapcsolat, csak egy luxusprosti eltartása.
A saját pénzedet amit te kerestél meg arra szórod el amire akarod... de ha a pasid fizetéséből dobsz ki ennyit az ablakon akkor hülye, hogy még hagyja is...
Havonta veszel 1-1 ruhásszekrényt is ennyi fölösleges göncnek? Nagyon durva. Nem ártana ha spórolnál, mert attól függetlenül, hogy dolgozol, ha dolgozol egyáltalán, manapság már nincs biztos munkahely, bármikor bárkit kirúghatnak. Sebaj, akkor majd étel helyett a ruháidat fogod enni, mert nem lesz pénzed kajára sem. Mész a híd alá.
Nem tudom miért kell így szórni a pénzt. Én vagy 6 éve nem vettem ruhát, nem is érdekel az ilyesmi. Értelmesebb dolgokra költök pénzt, bár arra sem ilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!