Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsoká jön haza barátnőm külföldről. Javasolnátok olyan meglepetéseket amiktől le eshet az álla? Meg szeretnem lepni valami igazan nagy dologgal de nem jut semmi eszembe.
#1 kb mindennek tud örülni csak tényleg valami olyat szeretnek neki szervezni vagy venni ami egy életre meg marad :)
#2 jól van hogy drága ajándék de az a baj hogy nagyon jól élnek es mar mindene meg van :/
Kedves #6 adtál egy nagyon nagyon jo ötletet nagyon szépen koszonom :)
Es kedves utolsó.: az az egésszel a baj hogy 0-24 be beszélgetünk meg suliba is es nincs ideje mas fiúkra mert tudod akármilyen hihetetlen meg ebbe a világba van igaz szerelem es a hűség is meg marad. Hidd el jobban tudom mint a #4
Olyan parasztok vagytok, miért veszitek el a kérdező kedvét??!! Végre egy aranyos, kedves, szeretni tudó fiú, az ilyet megbecsülni kellene, nem hülyére venni.
Nekem is az jutott eszembe, hogy rendezd be a szobát izgalmasan, gyertyafény, zene, illatos másszázsolaj...stb... és kényeztesd őt egész este :-)
Vannak a neten nagyon jó tantra masszázsos videók, ahol nem a szex a lényeg, hanem az érintések, érdemes lenne megnézni párat (mindjárt linkelek), és ellesni pár fogást.
Én biztos nagyon örülnék, ha hosszú találkozás után egy ilyenre várna haza a párom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!