Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robertó7 kérdése:

Lányok, ti mennyi idő után költöznétek össze az új pasitokkal?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy voltam vele, hogy akkor költözöm össze, ha azt érezném, hogy ez a kapcsolat már komoly. Nem voltam híve annak, hogy minden jöttmenttel összeköltözzek aztán vagy bejön, vagy nem. És jön a szakítás, szétköltözés. Olyannal költöztem össze akinél azt éreztem, hogy ő lesz az igazi.

Egyébként az 1. évfordulónk előtt kb 1 héttel költöztünk, szerintem ez ideális volt. Kell hagyni némi időt az együtt járás időszakára is:)

2015. nov. 20. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
5 hónap után költöztünk össze anno. Mondjuk az már nem tini szerelem volt önálló felnőtt emberek voltunk saját jövedelemmel, élettel.
2015. nov. 21. 14:10
 13/14 anonim válasza:
Én akivel úgy éreztem komolyabb a kapcsolat 2-3 hét után összeköltöztem.4,10,és a mostani 4 éve tart(ott).
2015. nov. 22. 17:01
 14/14 MSmester111 válasza:
Én nem lány vagyok, de megéltem ezt. Van egy nő ismerősöm, aki 7 év udvarlás után ment férjhez. Összeköltözöt a férjével és fél év múlva elváltak. Van egy igaz mondás: Lakva ismered meg a másikat. Ez örök igazság. Akár kány, akár fiú, amíg csal randiznak, jobban ügyelnek arra mit csinálnak. És megmondom őszintén, arra a pár órára nem nehéz jól viselkedni. De az együtt lakás az teljesen más. Ha 1 évig kibírjátok egymással egy fedél alatt, nagy baj már nem lehet. És hogy mikor kell összeköltözni, amikor úgy érzet szeretnél minden nap vele ébredni. Ennyi. Nálunk működik. Januárban megismertem, márciusban odaköltözött, májusban már közös kasszán voltunk. 20 éve élünk együtt, van két gyönyörű és - nem utolsó sorban - rendkívül értelmes lányunk.
2015. dec. 7. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!