Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem adnak időt a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adnak időt a nők arra hogy kialakuljon a szerelem vonzalom?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor első Talinál eldöntik hogy ez a fiú nem vagy igen. Most nyilván nem azokra a fiúkra gondolok akik taszítjak ezeket a nőket mert olyan rondák olyan buták Stb. Hanem amikor közömbös az illető fiú.

Nagyon sokszor volt ilyen hogy nem volt vonzódás első pillanatba köztem és a nő között aztán elvoltunk és 2,3 hónap után alakult ki több érzés és nagyon jó kapcsolat lett

2015. nov. 18. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mert 1 nő azzonal dönt hogy akar e kapcsolatot vagy nem! meg minek álljon le 1 paceknál amikor van 10 másik
2015. nov. 18. 16:12
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Én is úgy vagyok vele, hogy célzott társkeresésnél, randizgatásnál, ha nincs meg a rohadt nagy vonzalom, akkor az "inkább nem" dominál bennem. Nincs kedvem találkozgatni hetekig, hónapokig valakivel, hogy "hátha", ezt időpocsékolásnak tartanám.

Sokkal jobb az a helyzet, amikor semleges közegben ismerek meg valakit apránként és alakul ki lassan a vonzalom, érdeklődés egymás iránt. Mert ott nincs az a nyomás, hogy na akkor lassan dönteni kell, vagy hogy ha sokáig randizgatunk, akkor azzal áltatom, és mi van, ha mégsem... Akkor egyszerűen mindenfajta megfelelési kényszer és elvárás nélkül adjuk magunkat és kiderül, hogy az kell a másiknak, vagy sem!

Én a párommal így jöttem össze, semleges közegben, társaságban 5 hónap alatt beszélgettünk sokat, és amikor már jól ismertük egymást, akkor alakult ki a vonzalom. Ennyit biztos nem randizgattam volna senkivel...

Egyébként nekem voltak olyan direkt (társkeresős) ismerkedéseim korábban, amikor nem volt meg a szikra, de kapcsolatban maradtunk, baráti, haveri szinten. Egyikből sem lett semmi. Tehát nálam ez a módszer nem működött, de a semleges közegben történő ismerkedés igen.

2015. nov. 18. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt társkeresőről kapcsolatom, de nála egyből megvolt az a plusz. Majdnem egy évig tartott, csak nem úgy alakultak a dolgok, hogy életre szóló legyen. Egyébként nem bántam meg, mert sokat adott hozzá, hogy most az vagyok, aki, hogy felvállaltam magam, nagy szerepe volt abban, hogy határozottan kiléptem a láthatatlan szerepből. Mellettem állt, bízott bennem, senki más nem látott (nem akart látni) olyannak addig. De talán neki ez volt a velem kapcsolatos életfeladata. Egyébként ő teljesen másképp állt hozzá, mint a többség, akikbe belebotlottam, nem éreztem vele azt a nyomást, amit általában társkeresőkön, minden alakult magától, nem kért visszaigazolást magáról, egyszerűen csak beszélgettünk mindenféléről és azonnal egymásra tudtunk hangolódni. Talán ezért is figyeltem fel rá jobban és lett egy randinál több. Soha nem sürgetett semmilyen téren, nem voltak kínos csendek.

Jobban preferálom a semleges közeget, sokkal inkább az én terepem, mint egy társkereső, ahol többnyire azt éreztem, hogy egy vizsgán vagyok, ahol teljesíteni kell, utálok pontozni, osztályozni.

Egy kapcsolatom volt anno még főiskolás időmben a suliból így semleges közegből, valahogy összejöttünk. Meg aki most a legnagyobb hatással van rám, szintén semleges közegből ismerem, munkahelyről.

Igazából akárkivel is alakult eddig bármi, soha semmi nem volt direktben kimondva, nem nagyon tudnám megmondani, melyik kapcsolatom melyik ponton kezdődött vagy végződött ténylegesen, mert nincs egyértelmű éles határvonal, mindig egy folyamat volt, még a társkeresős is.

2015. nov. 18. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert nem lehetünk biztos a végkimenetelben... most húzzuk egy srác fejét, hogy aztán 3 hónap múlva derüljön ki, hogy még mindig nem érzünk semmit? Amúgy én nem vagyok az ellen, hogy ismerjük meg egymást stb., de akkor ne kapcsolatban, hanem barátként, kevésbé megkreált körülmények között, nem kapcsolatban.
2015. nov. 18. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak azzal randiztam anno 1 alkalomnál többször akinél úgy éreztem, hogy elsőre vonz, és ez fordítva. Én úgy vagyok vele, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ami az első benyomást illeti.

1 randiból bőven el tudtam dönteni, hogy érdekel e a pasi vagy nem. Volt olyan, hogy 3-4 hét múlva abbamaradt a dolog, mert mégsem passzoltunk össze, volt, hogy rögtön tudtam, hogy nem tudnám elviselni, és olyan is, akinél elsőre éreztem, hogy ő az igazi:)

Olyan viszont soha nem volt, hogy elsőre valaki teljesen közömbös volt, és később alakultak érzelmek. Ha elsőre nem éreztem semmit, akkor abból nem is akartam semmit. Időpocsékolás.

2015. nov. 19. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

A vonzalom vagy megvan az első pár óra alatt, vagy nincs. Akihez rövid idő alatt nem kezdesz el fizikailag vonzódni, azzal nem illetek egymáshoz biológiailag egyáltalán.

Ha emberileg megismeritek egymást és jól kijöttök, még lehet belőle ilyen langyos húgy jellegű kapcsolat, de sosem hasonlíthatod a valódi szerelemhez.

2015. nov. 20. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Adtam, 2x (kb fél év volt mindkettő) tudod mi történt? Ők szerelmesek lettek én nem. 10x jobban megkínoztam őket. Megéri? Nem.

Vigyázz mit kívánsz. Ha valaki jó lehet neked azt azonnal érzed. Időt kell adni ha bízol a sikerben és türelmes vagy, de nem akkor mikor tudod ez döglött dolog.

2015. nov. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!