Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés vonzalom vagy több?
Te most a saját érzéseiddel nem vagy tisztában vagy az ő érzéseit nem tudod beazonosítani?
Azt nem értem,hogy lehet,hogy ennyi év alatt nem léptetek egyről a kettőre?Én megőrülnék ettől az érzéstől ha évekig ilyen bizonytalanságban kellene élnem.
Akkor kiegészítem a mondandóm egy észrevétellel amit ha alaposan átgondolaz talán hasznodra válik.
Volt egyszer egy lány...Nagyon elméláztunk egymásban ahogy ti, megvolt az a pillanat is egyszer hogy mélyen a szemébe néztem és nem léptem mert tudtam hogy másnap nem számít majd hisz lelépek, költözök.Akkor abban a pillanatban voltam eddig életem során a legintenzívebben magányos....és hülye.Azóta is szoktam gondolni rá.Vajon mi lett volna ha...?
Te szerelmes vagy bele , o meg elturi. Simogatja az egojat csupan. Ezert nem lep. Jatszik az erzeseiddel. Elvezi, ah odavagy. De kifogas mindig lesz, h miert nem lesz semmi. Meg csok se. Velem csinalta ezt vki evekig. Mar messzirol felismerem az ilyet.
N
na mi lett a randin? történt előrelépés, vagy folytatódik, ahogy eddig?
szerintem lehet, hogy #7-esnek van igaza, de azt is el tudom képzelni, hogy ő pont ugyanúgy érez, mint te, csak bizonytalan, ő is fél a visszautasítástól, esetleg maga sincs tisztában vele, hogy mit érez, vagy mit is akar és ki tudja, még mi minden bonyolíthatja a gondolatait és érzéseit. amiket arról írtál, hogy sokan becsapták, nem érzelgős típus, költözés, stb. mind sok féle lehetőséget felvetnek.
a leírásod alapján akár én is simán lehetnék...
értem, hogy te azt szeretnéd, ha ő lépne elsőként, de ha mindig erre vársz, akkor lehet, hogy nem fog semmi történni. lehet, hogy ő egyértelműbb jelekre vár, mert amiket kap vagy észre sem veszi, vagy nem tud velük mit kezdeni. sokszor előfordul, hogy az egyik fél azt hiszi, hogy tök egyértelműek a jelzései (vagy akár a szavai), miközben a másik nem, vagy nem úgy érti őket, akár fel se tűnik neki, hogy ő most jelzéseket kap.
nem biztos, hogy szükséges kimondanod, vagy rákérdezned dolgokra, de az segíthet, ha egy kicsit egyértelműbben, kevésbé félreérthetően viselkedsz, hátha erre ő is egyértelműbben reagál. aztán még mindig lehet beszélgetni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!