Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez az érzés vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés vonzalom vagy több?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerösöm akivel alkalmanként össze járunk. Nagyon régóta ismerem pár éve van köztünk ez a viszony. Ha társasságal megyünk valahova majd kiugrik a szivem mikor meglátom. Sokszor próbál a közelembe lenni ahogy én is ha valakivel beszél közben engem néz. Már sokan mondták akikkel beszélgetett látták hogy mindig engem nézett. Mindig vigyorgunk ha csak megpillantjuk a másikat. Volt olyan hogy kettesbe beszélgettünk és ahogy a mellkasára tettem a fejem mikor megölelt éreztem hogy majd kiesik a szive úgy dobogott Mondta már sokszor hogy szeret velem lenni, meg ha nem vagyok vele akkor hiányzom neki.Nem egy érzelgős tipus nem szereti kimutatni az érzelmeit. Sokan becsapták, meg nem egy tipikus álom pasi kinézetre, de engem valami nagyon megfogott benne. Most is találkoztam vele egész végig egymást néztük. Mikor haza hozott engem meg a barátnömet és megálltunk a kapu elött hosszan a szemembe nézett, de nem szólt. Nem tudom mi lehet ez az érzés köztünk szerelem vagy csak testi vágy???? Honnan lehet felismerni ha valaki csak szexuálisan vonzódik valakihez????

2015. nov. 14. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
de ez vonzalom,vagyis tetszik neked
2015. nov. 14. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Te most a saját érzéseiddel nem vagy tisztában vagy az ő érzéseit nem tudod beazonosítani?

Azt nem értem,hogy lehet,hogy ennyi év alatt nem léptetek egyről a kettőre?Én megőrülnék ettől az érzéstől ha évekig ilyen bizonytalanságban kellene élnem.

2015. nov. 14. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kíváncsi vagy rá hogy mi ez hát tapasztald meg!!!El akarod szalasztani?
2015. nov. 14. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig úgy hozta az élet hogy kisebb idöszakokra elváltak útjaink. Ö külföldön dolgozott én költöztem munkahelyet váltottam. Mindig tartottuk a kapcsolatot ha haza jött meglátogatott. Szerintem egyikönk sem mer lépni. Azt szeretném tudni hogy vajon ö mit érezhet? De ahogy vissza olvastam amit kiirtam abból rájöttem hogy igazából én sem tudom mit érzek iránta!!
2015. nov. 14. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor kiegészítem a mondandóm egy észrevétellel amit ha alaposan átgondolaz talán hasznodra válik.

Volt egyszer egy lány...Nagyon elméláztunk egymásban ahogy ti, megvolt az a pillanat is egyszer hogy mélyen a szemébe néztem és nem léptem mert tudtam hogy másnap nem számít majd hisz lelépek, költözök.Akkor abban a pillanatban voltam eddig életem során a legintenzívebben magányos....és hülye.Azóta is szoktam gondolni rá.Vajon mi lett volna ha...?

2015. nov. 14. 18:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy félek az elutasitástól meg attol ha véletlen nem úgy jönnek össze a dolgok Nem szeretném elrontani ezt ami kettönk közt van. Meg azt szeretném hogy ö lépjen! De lehet hogy megpróbálom hétfön ugyis randizunk! Remélem össze jön!!!!!
2015. nov. 14. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Te szerelmes vagy bele , o meg elturi. Simogatja az egojat csupan. Ezert nem lep. Jatszik az erzeseiddel. Elvezi, ah odavagy. De kifogas mindig lesz, h miert nem lesz semmi. Meg csok se. Velem csinalta ezt vki evekig. Mar messzirol felismerem az ilyet.

N

2015. dec. 11. 03:09
 8/8 anonim ***** válasza:

na mi lett a randin? történt előrelépés, vagy folytatódik, ahogy eddig?

szerintem lehet, hogy #7-esnek van igaza, de azt is el tudom képzelni, hogy ő pont ugyanúgy érez, mint te, csak bizonytalan, ő is fél a visszautasítástól, esetleg maga sincs tisztában vele, hogy mit érez, vagy mit is akar és ki tudja, még mi minden bonyolíthatja a gondolatait és érzéseit. amiket arról írtál, hogy sokan becsapták, nem érzelgős típus, költözés, stb. mind sok féle lehetőséget felvetnek.

a leírásod alapján akár én is simán lehetnék...

értem, hogy te azt szeretnéd, ha ő lépne elsőként, de ha mindig erre vársz, akkor lehet, hogy nem fog semmi történni. lehet, hogy ő egyértelműbb jelekre vár, mert amiket kap vagy észre sem veszi, vagy nem tud velük mit kezdeni. sokszor előfordul, hogy az egyik fél azt hiszi, hogy tök egyértelműek a jelzései (vagy akár a szavai), miközben a másik nem, vagy nem úgy érti őket, akár fel se tűnik neki, hogy ő most jelzéseket kap.

nem biztos, hogy szükséges kimondanod, vagy rákérdezned dolgokra, de az segíthet, ha egy kicsit egyértelműbben, kevésbé félreérthetően viselkedsz, hátha erre ő is egyértelműbben reagál. aztán még mindig lehet beszélgetni róla.

2015. dec. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!