Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok zsugori, vagy a párom akar sokat?
Nem vagyok a toppon anyagilag, bár ö mèg nálam is kevesebbet keres. Kifizetünk mindent felesbe, csak a lakbérbe èn adok többet. Utàna még adjak neki havi 100€ költöpénzt, mert neki nem marad. Karácsonyra adjak neki 300€-t, mert venni akar ezt-azt. Én max 25€-ig választhatok. Tartozott nekem 10€-vel, amit nem adott vissza.
40€-t fizettem kettönkre az étteremben, 50€-böl nem adott nekem vissza.
Tegnap nem volt nála készpénz, mondta, kell 5€, vesz ki a tárcámból. Hazamegyek, mondja, 50€-t vett ki, és megtartja a visszajárót.
Nagyon szeretem meg minden, de már kezd elegem lenni.
Magamon ott spórolok, ahol tudok, nem veszek se ruhát, se semmit, csak a legszükségesebbeket, már édességet se.
Követem a szabályt, miszerint ha elveszek x összeget a megtakarításból, a dupláját kell visszatennem mèg abban a hónapban, vagy a négyszeresét a köv. hónapban.
10€-m van erre a hónapra, és kezdhetem elöröl a megtakarítást.
Ő a barátnőd/barátod, vagy a prostid?
A leírás alapján az utóbbinak tűnik.
L21
Ha az én párom lenne... már nem lenne a párom. :D
Nem veszed észre, hogy kihasznál anyagilag, ember???
Ez vicc? 10 euró a napi cigim + piám
Ennyi egy hónapra Magyarországon is vicces.
Szerintem mond meg neki, hogy próbáljon meg kevesebbet költeni. A kérdésedre válaszolva, szerintem zsugori vagy.
Barátaimnak se centizem ki ennyire a páromnak meg aztán egyáltalán nem. A szerelmem annyit költ amennyit akar,ha meg úgy látom, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak akkor meg szólok neki.
Ha nem akarod, hogy a pénzedet költse, akkor beszéld meg vele, hogy ne tegye, illetve ne nyúljon a pénztárcádba. De ez a tartozik nekem a párom ennyivel meg annyival, ne is haragudj, de szánalmas és kicsinyes...
Ennyire filléres leszel akkor is ha majd közös gyerekre kell költeni? Elkéred tőle a cumi árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!