Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gondot okozhat egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot okozhat egy kapcsolatban, ha a férfit kb el kell tartani?

Figyelt kérdés

A párom tanul és mellette dolgozik, még 3 éve van suliból. Annyit keres, hogy kifizeti a lakbér egy részét, a bérletet meg a kaja egy részét. Én hó elején leadom a saját részem a kajára, de hó közepén megint kell. Ruhákat, nagyobb kiadásokat szintén nekem kell állni. Már észrevettem, hogy összességben többet költök rá, mint magamra.

Ez nem amiatt zavar, mert "jajj, így nem tudom megvenni a 30. pár magassarkúmat", mivel elég minimalista vagyok, beérem egy polc ruhával, és tényleg mindenből csak annyit veszek, amennyit használok, és csak akkor, ha már elfogyott. Viszont így a megtakarításom felét feléljük, feleannyi pénz tudok eltenni.

Aranyos srác, rengeteget segít a háztartásban, ezért nem is akarom neki felhántorgatni, de szeptemberben még 300 ezrem volt, most meg már csak 200 ezer maradt belőle, szóval ahelyett, hogy gyarapodna a félretett pénzem, fogy. (Tehát elmegy a fizum, és még a megtakarításból is ki kell venni)

2015. nov. 13. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Fura, a fordított felállás meg természetes?
2015. nov. 15. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
6%
Gondot okoz, mert a nők ezt fordítva szeretik.
2015. nov. 15. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
26/F. Nem tudom melyik férfi mit hozott otthonról, de nekem kb leszakadna az arcomról a bőr ha egy nőtől kéne pénzt kérnem. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. De egy forfított szitut sem viselnék el ha nekem kéne eltartanom őt.
2015. nov. 16. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen okoz gondot.

Nalunk volt ilyen idoszak. De sosem jutott eszembe hogy kihasznal vagy ilyesmi, mert ha valamiert maradt egy kis feleslegje vagy akar az utcan talalt apro penzt, olyankor mindig ram koltotte. Mondjuk mi nagyon meg is tanultunk sporolni.

Persze azota mar dolgozik, igy jobban allunk. Nekunk bejott ez a kozos kasszazas: a keveset is be tudtuk jol osztani, most a tobbet is.

Viszont a megtakaritasodhoz szerintem ne nyulj. Inkabb kosd le hogy kamatozzon. Ha anelkul is meg tudjatok oldani, akkor minden rendben lesz.

2015. nov. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!