Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat egy kapcsolatban, ha a férfit kb el kell tartani?
A párom tanul és mellette dolgozik, még 3 éve van suliból. Annyit keres, hogy kifizeti a lakbér egy részét, a bérletet meg a kaja egy részét. Én hó elején leadom a saját részem a kajára, de hó közepén megint kell. Ruhákat, nagyobb kiadásokat szintén nekem kell állni. Már észrevettem, hogy összességben többet költök rá, mint magamra.
Ez nem amiatt zavar, mert "jajj, így nem tudom megvenni a 30. pár magassarkúmat", mivel elég minimalista vagyok, beérem egy polc ruhával, és tényleg mindenből csak annyit veszek, amennyit használok, és csak akkor, ha már elfogyott. Viszont így a megtakarításom felét feléljük, feleannyi pénz tudok eltenni.
Aranyos srác, rengeteget segít a háztartásban, ezért nem is akarom neki felhántorgatni, de szeptemberben még 300 ezrem volt, most meg már csak 200 ezer maradt belőle, szóval ahelyett, hogy gyarapodna a félretett pénzem, fogy. (Tehát elmegy a fizum, és még a megtakarításból is ki kell venni)
Ha nem a sokadik iskoláját csinálja már 40 évesen, akkor a tanulás időszaka elnézhető, utána valószínűleg talál egy rendes munkát, és lesz rendes jövedelme, hiszen feltételezem, ezért tanul, és nem azért, hogy minél tovább lógathassa a lábát.
Ha nem tanulásról lenne szó, hanem arról, hogy nem akar dolgozni, az más.
Persze a kollégám barátnője nem panaszkodott, hogy a férfi 2 milliót költött rá, 3 hónap alatt. Aztán amikor elfogyott a pénz lelépett. Ez a jellemző.
Legalább tőled kapnak vissza a férfiak egy kicsit...
Nem jó üzlet, kétségtelen.
De mi köze ehhez a "párkapcsolat"-nak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!