Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek okozhat bajt egy kapcsolatban majd?
Van egy olyan szokasom hogy nem nagyon szeretek idegen helyeken enni. Meg a sajat csaladomban sem szoktam
mindenkinel es hat elobb utobb ha osszejon egy lany ebbol felek hogy
gondok lehetnek ha pl valami nem epp szimpatikus naluk ilyen teren
Hat kicsit zavaro lehet mert ugyebar igy nem vihet vacsorazni a szuleihez es a romantikus vacsora ettermekben is kizarva. De ha szeret a lany vagy megazokja vagy te valtoztatsz majd ezen.
18/L
Mi az, hogy nem nagyon szeretsz idegen helyeken enni? Mitől félsz, lemérgeznek?
És ha úgy van, éhen halsz ha egy idegen helyen ragadsz?
Ez egy, ne haragudj, de hülye és értelmetlen berögződésed. S igen, okozhat bajt majd.
De áruld már, mert kíváncsi vagyok mi a gond azzal, hogy máshol?
Hegyen, dombtetőn nem picknikezel? Étterem tabu..., buszmegálló? És még sorolhatnám.
Párom is ilyen, el is mondta az elején, de nálunk sosem jelentett a gondot. Az én főztömet mindig megeszi. Bár én az elején elmondtam neki, hogyha nem szimpi valami, akkor szóljon, vagy javítson rajta, ha tud, nem fogok berágni. :)
Szerintem kár azon stresszelni, hogy mi lesz, ha... amíg nem vagy helyzetben. Elvégre pont ugyanakkora eséllyel lehet az is, hogy minden szuper annál a lánynál, és nem is kell miért aggódni. :)
Kenyeret, tejet, kolbászt csak a boltban vesztek ti is, nem? Hát, ne tudd meg, hogy készül.
De a kérdésedre válaszolva, nekem határozottan rosszul esne, ha a barátom nem enne nálam semmit, mert nem biztos benne, hogy elég tiszta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!