Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos volt a kiborulásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt a kiborulásom?

Figyelt kérdés

Együtt élek a barátommal, mindketten dolgozunk, de én kivettem egy hosszabb szabadságot, mert egy vizsgámra kell tanulnom. Nagyon sok és nehéz ezért elmegy vele a napom java része, szellemileg teljesen lefáraszt.

Sajnos nem nagyon tudtam megoldani, hogy a tanulás mellett még a főzés, mosás, takarítás is a megszokott rendben menjen, ezért elég nagy kupi lett már a végére, mert a párom széthagyja mindenét, a tányérokat amiket evett az asztalon hagyja, a szemetet is otthagyja az asztalon, utcai cipővel rámegy a szőnyegekre, bemegy úgy a szobákba, stb.

Ma elkezdtem takarítani és megkértem, hogy segítsen. Erre ő fel volt háborodva, hogy de hát ő dolgozott. Én meg megmondtam hogy én is dolgozok, nem szórakozásból tanulok, meg ő is itt lakik, akkor vegye ki a részét. Faképnél hagyott hogy jó majd megcsinálja, erre elkezdett Facebookozni, aztán közli hogy beugrik a haverjával a városba, majd jön. Kérdezem, hogy akkor mi lesz a segítséggel? Azt felelte hogy őt nem zavarja a kosz, nincs is rendetlenség. Na erre olyan mérges lettem, hogy amit addig összeporszívóztam, azt ráborítottam a számítógépasztalára, az összes mosatlant amit széthagyott szintén. Azt mondta őt nem zavarja a kosz, úgyhogy én "visszatettem" oda ahol volt.

2015. okt. 22. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akit a anyukája nem tanít meg vigyázni, megbecsülni a másik munkáját, az így jár. Pasi létemre neked adok igazat, csak így tovább.
2015. okt. 22. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok bajod lesz még vele. Ha nem úgy nevelte a család, hogy megcsinálja az ilyen dolgokat akkor félek ez a vagy megszoksz vagy megszöksz kategória.
2015. okt. 22. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Bár azt mondom kicsinyes bosszú ellenére is jogosnak érzem, összességében semmi értelme. Ezek a kapcsolat alappillérei, ha ennyit sem tudtok megbeszélni és megoldani, halálra van ítélve a dolog.
2015. okt. 22. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:

En egy kemeny gyomorszaj utest adtam volna : mondtam volna neki: Ha ma ejfelig nem csinalsz rendet, akkor kidobom a holnijaid az ablakon es azonnal zaratcserelek. Utana szo nelkul elmentem vilna bulizni.

A te pasidnak ez kell! Miert nem adod meg neki ? N

2015. okt. 22. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

A pasid egy bunkó. Te meg hisztérika vagy. Ráadásul önmagad szopattad meg, mert ő továbbra sem fog elpakolni, ergo neked kell megint megcsinálni.

Szerintem nálatok kezdettől nem lett kialakítva valami értelmes és kompromisszumos rendszer a házimunkára.

2015. okt. 23. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha a lány elpakolt volna ezek után, akkor a pasi csak azt látja, hogy ezt így lehet. Ha ő elmegy otthonról bulikázni, "megoldódik" a rendetlenség. Tehát, Kérdező, jól tetted, hogy nem takarítottál fel.

A barátod szerintem nagyon bunkón viselkedett, nem csoda, hogy kiborultál (nyilván a vizsga miatt amúgy is feszült voltál). Ne legyen büntudatod. Ha a rossz tulajdonságai ellenére is szereted ezt a fiút, akkor próbáld meg vele megbeszélni, hogy pakoljon el maga után. De ne hagyd, hogy cselédet csináljon belőled.

2015. okt. 23. 17:21
 7/7 omba ***** válasza:

Igazad van, de azoknak is, akik szerint nem vagytok ti egymáshoz valóak.

A "megszokott rend" e szerint az, hogy te csinálsz mindent otthon.. az se jó, meg az se, hogy ilyen könnyen lesz_raj az adott szavát.

2015. okt. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!