Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótárs probléma. Titeket is zavarna?
Figyelt kérdés
A lakótársam pár hete megismerkedett egy fiúval, az úgy történt, hogy egy szórakozó helyen megittak együtt egy italt, majd haza jöttek. Ennek kb. egy hónapja. Azóta konkrétan együtt élnek. A fiú innen megy egyetemre ide jön "haza", itt eszik-fürdik-internetezik, stb. Persze semmi pénze nincsen, a lány ételét eszi,az ő pénzét költik mind a ketten. De engem nagyon zavar, hogy a fiú akkor is itt van amikor a lány nincs, és hogy jóformán nem is ismerik egymást. Próbáltam szépen el mondani neki, hogy ez nem normális így, de csak veszekedés lett belőle. Szerintetek mit tehetnék? Titeket is zavarna a dolog?2015. okt. 19. 15:39
11/18 anonim válasza:
Miután így reagàlt a jelzésedre én szólnék a tulajnak. Téged miért tenne ki? Betartottad a szerződésben foglaltakat.
12/18 A kérdező kommentje:
igazatok van, ténleg szólnom kell. Köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 19. 16:25
13/18 anonim válasza:
Azért előtte még beszélj a csajjal, hátha..
14/18 anonim válasza:
Először még üljetek le hárman és komolyan beszéljétek meg hogy ha itt akar maradni a srác akkor adjon bele a költségekbe, harmadoljatok.
Ha hápognak, akkor mondd hogy szólni fogsz a tulajnak, mert neked ez nem pálya ami most megy.
Ha továbbra sincs változás akkor szólj a tulajnak.
15/18 anonim válasza:
"harmadoljatok"
AZ IS CSALÁS!
A tulajjal kell először beszélni, hogy mit szól az ötlethez.
Ha elfogadja, akkor lakbéremelés is lesz! Tudod: több lakó, több rumli, nagyobb fogyasztás, nagyobb amortizáció...
16/18 anonim válasza:
Na mesélj, mit szólt a tulaj, hogy népszállónak nézitek a lakását?
17/18 anonim válasza:
Meg kell mondani,hogy nem fogsz felesbe fizetni egy lakást,ahol három felé kellene ,hogy menjenek a költségek, a másik,hogy a tulaj kirak mind a hármotokat, ha megtudja, mi van itt. És ép a minap kérdezte az egyik szomszéd,hogy ki az a legény,ki minden nap ide jár?
18/18 anonim válasza:
Szia! Mindenféleképp szólj a tulajnak. Így téged nem rak ki, mert megbízható vagy; szólsz, ha valaki potyázni akar. Nálunk a tulaj ismerőse foglalta a nagyszobát, szívességből (nem fizetett érte). Jöttek-mentek az alkalmi ismerősök. Amikor pasija lett, azt is odaköltöztette. Egy idő után szóltam a tulajnak. A csaj már nem lakik itt, kirakta a tulaj a pasival együtt. A tulaj megbízik bennem, ez nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!