Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent! 20/N
A párommal már 3 éve együtt vagyunk, persze viták mimdig voltak de megoldottuk őket. Kb 2 hónapja költöztünk össze az elején minden rendben volt, viszont pár napja nagyon agresszív lett kiabál,dühöng, csapkolodik, es egyik este megütott, pedig tenyleg semmit nem tettem. Utána elnézést kért, azthittem több ilyen nem lesz, gondoltam csak a munkahelyi dolgok miatt ilyen, tegnap is igy jött haza. Pedig vártam is egy kis meglepivel hogy felviditsam, a kedvencet főztem de megint dühöngött és a nyakamnál fogva lokott a falnak, majdnem hogy folytogatott megint megütött.
Mit tegyek szerintetek? Sosem volt meg ilyen, megrémültem.
20 éves vagyok ő 26
Fogadok, hogy nem fogod hagyni,mert "jaj, olyan helyes" , inkább eltöreted vele vagy 3 bordád, mert ennyi eszed van, mint a legtöbb nőnek. Ez jut eszembe:
"- Lányom, hagyd el azt a vadállatot, mielőtt túl késő lenne!"
"- De, anyu, hidd el,hogy szeret, most is csak a kisujjamat törte el, és csak épphogy berepedt az ajkam"
Van eszed,akkor elhagyod...
Ha nem az is a te döntésed,de akkor ne panaszkodj később senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!