Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom titkolózik, gyakran eljár, fogadjunk magánnyomozót?
Az utóbbi egy hónapban kezdett furán viselkedni, csúnyán beszél velem, alig van otthon. A telefonja jelszóval védett, dugdossa előlem azt is, wc-re, zuhanyzáshoz magával viszi. A lakásban is folyton magával hurcolja, még videót sem nézhetünk együtt rajta. Ha telefonál, kimegy a szobából, néha a házból is. Gyakran elmegy "inni", olyankor hajnali 3nál hamarabb nem jön meg, a pénze eltűnik, rám 200 forintot sem költ. Szexelni nem akar. Ő abszolút nem közeledik, az én közeledésemet elutasítja. Beszélgetni sem lehet vele. Tudom, hogy van egy érdekes haverja, fura figura, azt sejtem, ő vitte bele valamibe, mert amikor elmegy, azt mondja ezzel az illetővel találkozik. Ezekre a találkozókra nem mehetek, engem alapból nem visz sehova. Anyósnak is feltünt a dolog, a magánnyomozó az ő ötlete. Felfogadjunk egyet?
21/N párom 21/F egy éve élünk együtt
minek ehhez nyomozó, amit csinál az nem fér bele egy párkapcsolatba, egyik eleme se...
"Szeretem, és tudom, hogy a szíve mélyén ő is." - mégis honnan tudod????
Se szex, se kedvesség, se válasz a jogos kérdésekre, se együtt töltött idő, tök mindegy mit csinál, én kitenném, simán - meddig gondolod te ezt még így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!