Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom titkolózik, gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom titkolózik, gyakran eljár, fogadjunk magánnyomozót?

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hónapban kezdett furán viselkedni, csúnyán beszél velem, alig van otthon. A telefonja jelszóval védett, dugdossa előlem azt is, wc-re, zuhanyzáshoz magával viszi. A lakásban is folyton magával hurcolja, még videót sem nézhetünk együtt rajta. Ha telefonál, kimegy a szobából, néha a házból is. Gyakran elmegy "inni", olyankor hajnali 3nál hamarabb nem jön meg, a pénze eltűnik, rám 200 forintot sem költ. Szexelni nem akar. Ő abszolút nem közeledik, az én közeledésemet elutasítja. Beszélgetni sem lehet vele. Tudom, hogy van egy érdekes haverja, fura figura, azt sejtem, ő vitte bele valamibe, mert amikor elmegy, azt mondja ezzel az illetővel találkozik. Ezekre a találkozókra nem mehetek, engem alapból nem visz sehova. Anyósnak is feltünt a dolog, a magánnyomozó az ő ötlete. Felfogadjunk egyet?

21/N párom 21/F egy éve élünk együtt

#rossz #titkolózás #gyanús #magánnyomozó #társaságba #keveredhetett
2015. szept. 22. 15:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő nem az a fajta, aki egy hónapig dolgozik egy meglepetésen. A barátaival sem találkozhatok, most vagy az van, hogy szégyell előttük, vagy nem is Velük találkozik. A pasik általában így viselkednek lánykérés előtt is, tudom, láttam már példát, de ő nem fog egy év együttélés után letérdelni elém, hogy legyek a felesége. Esetleg 10 év együttélés után apellálnék erre. Korábban normalis volt, most meg sem becsül egyáltalán, mintha idegesíteném. Nem véletlenül gyanakszom, aggódom érte.
2015. szept. 22. 16:25
 12/16 A kérdező kommentje:
És azon kívül, hogy holnap lesz hónapforduló, nem lesz más alkalom. Arra meg nem szokott adni semmit.
2015. szept. 22. 16:37
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Szerintem a hiszti és a szakítás olcsóbb :D
2015. szept. 22. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:

minek ehhez nyomozó, amit csinál az nem fér bele egy párkapcsolatba, egyik eleme se...

"Szeretem, és tudom, hogy a szíve mélyén ő is." - mégis honnan tudod????

Se szex, se kedvesség, se válasz a jogos kérdésekre, se együtt töltött idő, tök mindegy mit csinál, én kitenném, simán - meddig gondolod te ezt még így?

2015. szept. 22. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
menekülteket szállít a csempészcigi mellett
2015. szept. 26. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem fuvezik a “haverjaival”. nagy illatfelhő árulkodó. de szagold meg a kabatját
2020. dec. 6. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!