Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kihasználásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználásnak számít?

Figyelt kérdés

Még tanulok, ezért suli mellett nem tudok sok pénzt keresni, gyakornoki lehetőségeim mellett ösztöndíjam van és a szüleim támogatnak valamennyire.

Együtt élek a párommal, akinek jó munkahelye van, szerintem meglehetősen jó fizetéssel. Mindenesetre az én többé-kevésbé állandó havi bevételemnek konkrétan az ötszörösét hozza haza. Az albérletet ezért ő fizeti, nagyobbrészt a rezsit is, úgy beszéltük meg, hogy a háztartási dolgokat (mosópor, tisztítószerek, ilyesmi), meg a kaját én állom, a többi az ő dolga. Néha meghív moziba, vacsizni, ilyesmi. Nyilván jól esik a gesztus, hogy meghív, nem is szoktam ezen agonizálni, sőt, van amikor én hívatom meg magam (hogy ne maradjon ki semmi a leírásból), de ugyanígy meghívom én is, amikor éppen van valamennyi szabad pénzem. A háztartást én vezetem, szökőévente esetleg megkérem, hogy mosogasson el, de egyébként semmi dolga itthon. Konkrétan minden bevételem beleadom a közösbe, nagyon ritka, ha veszek magamnak valamit. De ha nyaralni megyünk vagy bármerre kirándulni, a magam részét mindig én fizetem.

Ma is megyünk moziba, és eszembe jutott, hogy már megint meghívattam magam, és belegondoltam, vajon ez kihasználásnak számít-e? Végülis, én mindent adok, amim van, de ezzel szemben meg jól esik néha a gesztus, hogy meghív.

2015. szept. 3. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem használod ki. Megcsinálod a házimunkát, állod a kaját és költesz rá a kevéske pénzedből. Még tanulsz, ha ösztöndíjat kapsz, akkor valószínűleg a tanulmányaidat komolyan is veszed, de amíg nem dolgozol teljes állásban, nyilván nem tudsz annyit keresni. Ha neki nincs ezzel baja, akkor ne gondolkozz ennyit ezen.
2015. szept. 3. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hasznalod ki. Ez meglepoen harmonikus koztetek. Igy tovabb. :)
2015. szept. 3. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Adott esetben ez teljesen "normális", ha azonos jövedelmetek lenne, akkor más lenne a helyzet.

Az meg, hogy meghív programokra... ha nem hívna meg, akkor mehetne egyedül, és nyilván neki is úgy ér valamit a program, ha megoszthatja valakivel.

2015. szept. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!