Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznalasnak szamit?

Figyelt kérdés

A volt barátom haverjával szakitás után elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jol elbeszélgettünk, szórakoztunk, hülyéskedtünk. Azután azt mondta küldjek képet neki magamrol egy bugyiban csak. Mondtam neki hogy nem küldök. Megharagudott. Mondtam neki ne haragudjon. Ö mondta hogy nem haragszik ha küldök képet. Elküdtem. Nem írt semmit. Nem is beszeltünk akkor. Utána pár nappal késöbb kérdezte hogy találkozunk e valamikor? Kérdeztem hogy miért ne? (Úgy találkoztunk hogy elmentem náluk). Elmondtam olyan dolgokat neki magamrol amit még soha senkinek. Azutan késöbb elkezdett csókolgatni. Eljutottunk arra hogy lefeküdjünk. Szüz voltam. Haza jottem tölük. írt . Az nap még beszéltünk . Már nem is keres azóta. Egy szót nem beszélünk. És rájöttem hogy beleszerettem. Mit tegyek? Normális válaszokat kérek.

16/L

2014. júl. 8. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt beszoptad. Ennyi volt, okos vagy.
2014. júl. 8. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 8. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy csak használt.
2014. júl. 8. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez szép volt.. Az egyik legjobb dolgot vette el tőled..
2014. júl. 8. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Írj privátot bejelöllek facebook-on és megbeszéljük édes.
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
nem akarlak megbántani, de a volt barátoddal nem feküdtél le a kapcsolat alatt, viszont a haverjával igen pár nap után ?!
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen jól kihasznált.Ráadásul grat hogy odadobtad magad ilyen gyorsan,bár 16 évesen éretlenül ez is fog történni.

Ezután lehet nem is fogod látni.

8/9 anonim ***** válasza:
90%
Naivka vagy, sajnálom, de csak egy menetre kellettél neki.
2014. júl. 8. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

És te szűz, 16 éves lányként a barátod haverjának küldesz magadról bugyis képet a neten? Amivel amúgy vissza is élhet rendesen? És mindezt azért, hogy ne haragudjon meg? Az szép......

Nálatok nem volt előadás az internet veszélyeiről? És felvilágosítás? És anyukáddal nem beszéltél arról, hogy azzal fekszünk le akibe szerelmesek vagyunk? És legalább védekeztetek? Lesz mit tanulnod ebből az esetből. De bután viselkedtél, azt ugye tudod?

2014. júl. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!