Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözök otthonról, de miért csinálják ezt a szüleim?
Nem a pénz az elsődleges probléma, hanem az, hogy nehezen fogadják el, hogy leválsz teljesen.
Ne aggódj, idővel el fogják fogadni, hogy felnpttél és elköltöztél.
A szülői önzés azért megmutatkozik itt elég rendesen. Ahelyett, hogy örülnének, hogy a fiúk kirepül otthonról, megtalálta a boldogságot, tud egyedül is boldogulni, ahelyett, a saját önös érdeküket tartják szem előtt.
Sajnálom, hogy a szüleid így állnak ehhez az egészhez, de nem tudsz mit tenni. Majd belátják, hogy csak magadat tudod eltartani, őket már nem.
Ha ők ilyen negatívan állnak hozzá és csak magukra gondolnak, akkor hagyd is őket, majd megnyugszanak egy idő után.
Wanda7 - tehát azért szerinted is csak kitalálják... de miért nehezíti a saját gyereke életét???
Én azt szoktam tanácsolni mindenkinek, hogy úgy nézze a gyereknevelést, mint a folyamatos elszakadást - és ezt kell menedzselni.
És ez folyamatos para... de el kell engedni egyedül a boltba, el kell engedni a haverjaival nyaralni, mert úgy lesz képes az önálló életre, ami az elköltözéssel kezdődik.
Nekem egy "kirepült", a második hamarosan.
Furcsa ez, de hát ezért volt az egész eddigi törődésem, foglalkozásom, szeretetem velük... a frászt kezdenék sóhajtozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!