Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elköltözök otthonról, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltözök otthonról, de miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és nemsokára összeköltözök barátnőmmel, viszont szüleim azóta csak azzal jönnek nekem, hogy így anyagilag nehéz helyzetbe kerülnek. És nem lesz könnyű élniük. Már szinte gyomoridegem van ez miatt. Egyszerűen nem tudok mit csinálni mert annyit sajnos nem keresek , hogy őket is tudjam támogatni meg magamat fenntartani másik helyen..
2015. aug. 24. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
ez miatt?
2015. aug. 24. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pénz az elsődleges probléma, hanem az, hogy nehezen fogadják el, hogy leválsz teljesen.

Ne aggódj, idővel el fogják fogadni, hogy felnpttél és elköltöztél.

2015. aug. 24. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szülői önzés azért megmutatkozik itt elég rendesen. Ahelyett, hogy örülnének, hogy a fiúk kirepül otthonról, megtalálta a boldogságot, tud egyedül is boldogulni, ahelyett, a saját önös érdeküket tartják szem előtt.

Sajnálom, hogy a szüleid így állnak ehhez az egészhez, de nem tudsz mit tenni. Majd belátják, hogy csak magadat tudod eltartani, őket már nem.

Ha ők ilyen negatívan állnak hozzá és csak magukra gondolnak, akkor hagyd is őket, majd megnyugszanak egy idő után.

2015. aug. 24. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Mer szemetek. Onzoek. Egy rendes szulo orulne, hogy osszekoltozol a baratnoddel. N
2015. aug. 24. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Gyerekek! Kevés szülő örül a lelke mélyén, úgy szívből, igazán, hogy felnőtt a gyerekük, kirepül otthonról, már valaki máshoz tartozik, nem hozzájuk. Van, aki mosolyog, támogatja a gyereket, biztatja, de a lelke mélyén annak is fáj. Más meg sokkal rosszabbul kezeli, kitalál mindent, hogy magához láncolja a gyerekét. Nem biztos, hogy a kérdező szülei önzőek, egyszerűen ők csak ezt találták ki.
2015. aug. 24. 19:34
 6/6 omba ***** válasza:

Wanda7 - tehát azért szerinted is csak kitalálják... de miért nehezíti a saját gyereke életét???

Én azt szoktam tanácsolni mindenkinek, hogy úgy nézze a gyereknevelést, mint a folyamatos elszakadást - és ezt kell menedzselni.

És ez folyamatos para... de el kell engedni egyedül a boltba, el kell engedni a haverjaival nyaralni, mert úgy lesz képes az önálló életre, ami az elköltözéssel kezdődik.

Nekem egy "kirepült", a második hamarosan.

Furcsa ez, de hát ezért volt az egész eddigi törődésem, foglalkozásom, szeretetem velük... a frászt kezdenék sóhajtozni.

2015. aug. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!