Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veletek is így volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is így volt?

Figyelt kérdés

A párommal összeköltözésben gondolkodok. 7 éve vagyunk együtt. Van egy közös albérletünk, ahol még csak ő lakik. Arra gondoltam, hogy hamarosan oda költöznék hozzá. De az állásom mostanában nem valami stabil. Ha esetleg rossz helyzet állna fenn, tehát elküldenének, akkor csak az ő fizetéséből kellene élnünk, amíg nem találnék mást. En. szeretnék ekkora terhet róni rá, ilyen helyzetben. Már ezt elmondtam neki is, erre azt mondta, hogy bármi is lesz megoldjuk.

Másrészt pedig attól is félek, hogyha elhagy/szakítunk, akkor nemlenne hová mennem...

Bennetek is merültek fel ilyen kérdések költözés előtt?

Őszinte válaszokat várok!

2015. aug. 23. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, az igaz, hogy ha szakításra kerülne a sor, akkor az egy csomó problémát okozna.

Én is ezért tartottam életben elég sokáig egy döglött párkapcsolatot, mert nem tudtam volna elköltözni (vagy ő).

A másik része (ha nem lenne kereseted, neki kéne eltartania téged) szerintem nem lenne probléma. Ha aktívan keresnél utána állást.

2015. aug. 23. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyesmire is gondolni kell, hiszen te lennél kiszolgáltatott helyzetben, de szerintem 7 év után már eleve furcsa, hogy még mindig nem éltek együtt. Ennyi idő után már szerintem nem gondolkodik azon senki, hogy a problémákat hogyan fogják megoldani, hiszen az elmúlt hét év is azt bizonyítja, hogy kitartottatok egymás mellett, nem?
2015. aug. 23. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg nincs allasom, tanulok, de egyutt elunk a baratommal aki szinten tanul, a szuleink tamogatnak minket, viszont a kiadasok nagy resze az ove, lenyegeben en csak neha veszek kajat, nem erzem ugy hogy kiszolgaltatott lennek vele szemben, megbeszeltuk es ugy gondolja hogy ha megteheti akkor miert koltene masra a penzet? Ha a te parod is fent tudna tartani akkor nem raksz terhet a vallara, foleg ha vallalja is, persze ez nem az jelenti hogy lehet mindenkin eloskodni, csak hogy nem kell miatta rosszul erezned magad, foleg ha beszeltetek rola.
2015. szept. 18. 15:00
 4/5 omba ***** válasza:
Hát egy 7 éves párkapcsolatot azért csak nem zilálhatna szét ez. Az állás soha nem lesz stabil, akkor várnál még 7 évet?
2015. szept. 19. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:

7 év után nincs min gondolkozni szerintem. Azt viszont nem igazán értem, hogy nem lenne hová menned. Most is laksz valahol,nem?

Másrészt ha ennyi idő után még együtt vagytok, akkor ez elvileg egy stabil kapcsolat, megéltetek már valószínűleg ezt-azt. Akkor miért spekulálsz a szakítással?

2015. dec. 7. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!