Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam ki vagy még ne?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve vagyunk együtt a párommal.
Egy hónapja együtt is lakunk. Amióta együtt lakunk, semmi házimunkát nem akar csinálni. Nem mosogat, nem főz, nem takarít, semmi. De még az albérletbe sem hajlandó beszállni. Mert az ő válasza erre: attól,h hozzám költözött nekem nem lett sokkal több plusz költségem. Az albérletet amugyis fizetném, a villany amúgyis égne. Max a vizszámla lesz nagyobb.
Valahogy amíg nem laktunk együtt, mosogatott, ha lejárt a gép kiteregetett.... most meg semmi.
Szerintetek próbálkozzak még, vagy most megmutatta milyen valojaban?
2015. aug. 22. 08:41
1/14 anonim válasza:
Ez nem tars ez egy bunko
Gondolj bele vele akarod leelni AZ eleted ?
Dobd ki
2/14 Költőnő? válasza:
Ha nem kamu a kérdés, sztem magad is tudod a választ.
3/14 anonim válasza:
lakva ismerkszik meg az ember... dobd ki
4/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés, és igen tudom én is a választ. Csak annyira sajnálom ezt az egy évet.
2015. aug. 22. 09:20
5/14 anonim válasza:
Ez amolyan régivágású emberke lehet aki váltig megvan győződve arról, hogy női munkát csak nő végezhet, de még otthon is. Egy kolléganőm van ebben a cipőben 7 éves kapcsolat, de azért nem hajlandó szakítani, mert már gyerek kell neki. Egy rohadt szendvicset sem képes elkészíteni magának. Tiszta gáz! ja és már 30on túl van! hányinger! 26/F
6/14 A kérdező kommentje:
Én mindent megcsinálok magamnak, főzők mosok takarítok. nekem nem kell azért nő,h megcsinálja ezt helyettem. Viszont ha mar egyutt lakunk, elvárom, h ne mindent én csináljak.
2015. aug. 22. 11:08
7/14 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. Most elmondod neki a problémád, együttérzően helyeselni fog. Napok-hetek, hónapok múlva ugyanezt fogja majd csinálni. A kolléganőmmel példálózok most is! Én csírájában folytanám el a problémát a helyedben. Vagy csináld azt mint ő 7 év kapcs után beletörődve, mert nem akarsz szakítani ennyi idő után csinálod majd neki a szendvicset kérésre és vasalod a gatyáit! Szép jövőkép!
8/14 anonim válasza:
Dobd ki a francba!Észre se veszed majd ha nincs ott!Az albit fizetni kell,a villany úgy is ég...
9/14 anonim válasza:
"Lakva ismerkszik meg az ember." Milyen igaz a helyzetedben. És ne sajnáld, fogd fel tanulópénznek, bár lehet költséges volt, de ebből is tanultál valamit, ezt neked kell már tudnod, hogy mit.
10/14 anonim válasza:
Simán, egy gyökér,élősködő alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!