Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után minden házimunka nektek jutott, vagy valamit átvállalt a párotok?
9-es vagyok, de nem értem, mit kéne átgondolnom.
Leírtam, hogy nekem több a dolgom, mióta ketten élünk.
Hat nemtudom. Lehet en gondolom rosszul kovezzetek meg. De nő vagyok egyutt lakunk parommal. Mindent en csinalok. Reggel 8tol munkaban vagyok 5ig. Szombatonkent egyetemre jarok. De el nem tudnam viselni hogy o mosogasson vagy porszivozzon. En mosok. Vasalok es mindent en csinalok. Sztem ez a no dolga. Oke igen regen a nok csak otthon voltak es nem volt munkahelyuk. De akkor is. Egy pasi ne mosogasson.
Neha ki vagyok mosodva enis. De akkor is szivesen fogok neki meg vagy keszitek el valamilyen sutemenyt ha eppen megkivanja. Lehet elkenyeztettem es megsinylem ha gyerek lesz. De hat akk meg munkahelyem nem lesz... Birhato ez. Csak mi nok mar nagyon elvarjuk a pasitol hogy besegitsen. H lesz hazunk enis el fogom varni hogy nyirjon fuvet. Se akk sem a mosogatast!!!
24l
Szerintem egy felnőtt jellegű embertől elvárható, hogy rendben tartsa magát, meg a világát, akár férfi, akár nő.
Én tán azért nem értem, hogy a férfitársak miért olyan bénák, mert elég sokat éltem egyedül, - bár gyerekkorom óta részt vettem a házi munkákban.
Most komolyan, ha válnak, szakítanak, akkor egy hétig hord egy gatyát?
Nálunk én végzem a házimunkát a főzés kivételével, de azért, mert a Párom a napi 8 óra munka mellett 4-et utazással tölt, mert ingázik, én meg eleve szabadúszóként dolgozom, és saját magam osztom be a munkaidőmet, szóval így érzem természetesnek amiatt, hogy sokkal több a szabadidőm, mint neki.
Főzni viszont sokkal többet főz a Párom, mint én, vagy közösen csináljuk, mert szeret is, meg szerencsére nagyon tud is főzni.
Pakolnom azt soha nem kell utána, mert rendszerető, ha meg egyedül eszik, még olyankor is elmosogat maga után, ha felajánlom, hogy én megcsinálom.
Ha olyan helyzetben lennék, mint ti, biztos nem csinálnék meg mindent ahelyett, hogy beosztanánk egymás között a teendőket, ezzel a "tisztességes asszony mit csinál, ráadásul több gyerek mellett" szöveggel meg majd akkor jöjjön nekem egy férfi, ha nem kell ugyanúgy napi 8 órát dolgoznom ahhoz, hogy eltartsam magamat, mint neki.
Ha egy férfi azt várja el, hogy amíg ő pihen, illetve a kedve szerinti tevékenységgel foglalja le magát szabadidejében, a megélhetésért ugyanúgy dolgozó párja kizárólag a saját szabadideje rovására végezzen el minden feladatot a KÖZÖS háztartásukban minden áldott nap, az szerintem nem csak simán a lustaságról és kényelemszeretetről szól a részéről, hanem jóval többről.
Azért ne legyünk képmutatók.....
Mi is külön élünk a párommal.Nálunk a nagy részét a házimunkának igenis ő csinálja.Ledig dolgozik és tanul ő is.
Néha besegítek neki.Segítek elmosogatni,főzök helyette stb..
De ő a nő,az ő dolga a háztartás vezetése.
És most le lehet hurrogni,de én így gondolom és ő is.Nekünk ez így jó.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!