Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek a barátnőmmel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátnőmmel, ha pazarolja a vizet, a villanyt és csinál akkora rezsiköltséget, hogy csak na?

Figyelt kérdés
Este égeti a villanyt a TV mellett, a kádat teleengedi vízzel (elég nagy kád). Megfürdik, utána enged ki a vízből és újra teli engedi a kádat és ott van bent egy órát legalább. Teljesen kiakadok ezen hónapról hónapra, ezen megy a vita. Csak megy el a pénz a háztól. Nem vagyok sóher, de mi lenne, ha én is így bánnék vízzel? A gázt is pazarolja, télen van a lakásban 25 fok mindig legalább.
2015. aug. 11. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

megmondanám neki

ha ő fizeti? fürödhet reggelig télen a 30fokba

de ha én,akkor nagyon legyen jó ember,mert ezek után a saját szeretete fogja melegíteni az fix :,D

2015. aug. 12. 00:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben valószínűleg megmondanám neki, hogy szeretném, ha jövő hónaptól a rezsi felébe beszállna, mivel rendkívül nagyvonalúan bánik a vízzel és a villannyal a másik kontójára. Ha megtanul spórolni, visszaállhattok a mostani rendszerre, ahol te fizeted a számlákat, de amíg ilyen nagy lábon akar élni, addig bizony teremtse is elő magának a rávalót.

Addig is, ha bemész a szobába, és azt látod, hogy ég a villany, miközben ő tévézik, nyugodtan kapcsold le a villanyt. Ha puffog érte, kérdezd meg, a képernyőn mégis mit nem lát rendesen villany nélkül?

2015. aug. 12. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Jobban járna a csaj ha lelépne tőled.
2015. aug. 12. 10:03
 14/15 omba ***** válasza:

Ez elég értelmetlen viselkedés, bárki is fizeti.

Mond csak meg, hogy ez neked nem OK, változtasson.

Ésszerű, értelmes dolgot kérsz.

2015. aug. 12. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nah igen, visszasírom a fürdőkádat, imádtam órákig heverni a vízben, és igen, én is újra és újra felengedtem a kádat.. Azóta zuhanyom lett, igaz, hogy ott folyamatosan folyik a víz, de rohadt unalmas ácsorogni, így hamarabb is végez az ember. Amúgy sokat spórolhatsz, ha "bemászol" mellé, és még szórakoztató is ;)
2015. aug. 14. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!