Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton a szomszéd srácot dicsérgeti
előttem. Az önbizalmam a Marianna-árokban. Mit tegyek?
Például beszélj vele! Egyszerű. Mondd meg, hogy ez téged zavar, elbizonytalanít, és kérdezd meg, hogy ő mit gondol erről.
Nem, nem kell egyből dobni, ez hülyeség, tipikus vagány internet-duma.
Azért van agyad, hogy gondolkodj vele, és azért van szád, hogy beszélj vele. Majdnem minden kapcsolati kérdésre ez a válasz: mondd el neki, hogy mit érzel, és tudd meg, hogy mit érez ő.
Nem értem, miért olyan nehéz ez.
2015. aug. 10. 15:03
"kedves, megbízható, előzékeny"
ez magyarul azt jelenti hogy gyáva önbizalom hiányos szolgalelkű vagy, de már erre is van megoldás, legyél coockold. Te eltartod a barátnődet a szomszéd meg kielégíti vagy felcsinálja ha szeretnél gyereket.
2015. aug. 10. 16:59
12:
Igen, az a legnagyobb baj a mai társadalommal, hogy ezeket a tulajdonságokat rögtön az általad említett jelzőkhöz kötik az emberek. De mit is lehetne várni a mostani retekklubbon meg avícsin szocializálódott emberektől.
2015. aug. 10. 17:44
Mond neki,hogy kapjabe a szomszédfiú lábát.
2015. aug. 17. 20:09
Ez az a pont,mikor az asztalra kell csapni,aztán feltenni neki a nagy kérdést,hogy téged akar-e,vagy a szomszéd fiúkát.Amennyiben téged,akkor ezt legyen szíves befejezni.Amíg nem keményítesz be,addig hülyét fog belőled csinálni,mert hagyod neki.Mondom mindezt nőként (olyan nőként,aki dekoratív kis p..csák miatt is baszott már rá párszor...).
2015. aug. 17. 20:20
Enis megdicserem a szomszed kockas hasat, a ferjemnek! Akkor valljon el tolem? Es amikor o azt mondja, hogy... hm.. Nem rossza.. no..!! Akkor akadjak ki rajta? Nem muszaj komolyan vedd, dicserj meg te is valakit..Aztan ha a reagcioja feltekenyseg akkor jo, vagy megsem, Vagy viszonya van, vagy szeretne a szomszeddal..Tedd feltekennye. Ha reagal akkor okes, ha nem akkor add att a szomszednak!
2015. aug. 17. 20:37
Azért nem mindegy, hogy egyszer megdícséri, vagy folyamatosan őt bámúlva áradozik róla.
2015. aug. 18. 11:26
Rakd ki a csajt és ne hagyd hogy ennyire megalázzon!
2015. aug. 30. 07:08
19/19 A kérdező kommentje:
Á, nem, dehogy! Vettem magamnak én is olyan farmer minisortot, mint amilyen a szomszéd srácnak van, meg elmentem a fodrászhoz és felállíttattam a hajam, hogy úgy álljon, mint a szomszéd srácnak. Azóta megszűnt az ablakban ücsörgés, a barátnőm már nem bámulja a szomszéd srácot, helyette naphosszat az én farmersortos combjaimat és popsimat simogatja. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések: