Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok és van a szomszédban egy 35 körüli szexi nő. Hogyan tudnám meghoditani?
Elsősorban a szex vonz vele kapcsolatban, tudom ez gáz lehet de nem zavar :)
Korosztálybeli hölgyek véleménye is érdekel, hogy tudnám behálózni, őket pl mivel lehetne megnyerni
legyél önmagad, ne játszd meg magad
36N
Előszőr is akkor van esélyed ha :
Minimum 180 cm magas vagy
Valamennyire jól nézel ki, azaz nem vagy csúnya.
Jó beszélőkéd van, ezzel hozzátársul az önbizalom.
Ha már eljutottatok az ágyig, akkor nem árt ha a péniszed is nagy. ( ha már 17 cm az már jó, de ha ennél is nagyobb plussz előny )
Ha ezek mind megvannak és a csaj egyedülálló akkor sima ügy az egész.
Méreteid ???
Több ilyen kapcsolatom is volt(én vagyok a srác) és nem egy nagy ördöngösség. Flörtölni kell vele.
A lényeg, hogy tényleg légy önmagad, spontán és fogd fel, hogy vonzó számára a fiatalságod és a lendületed.
A másik, hogy felejtsd el a korodbeli lányoknál megszokott versengési és megfelelési kényszert, mert az nem játszik, de még a külsőt tekintve sem fogsz elrugaszkodott igényekkel találkozni.
Ő magától tudja, hogy mit akarsz és el tudja dönteni, hogy kell-e neki és partner lesz benne, nem pedig meghódítandó préda, érted?
Sok humor, spontaneitás és kerüld a gyerekességet(drogok, bulizás, játékok, sértődés).
Még arra készülj fel, hogy ő nem akar majd eljegyzési gyűrűt követelni a második randin, szóval eleve lazára fogja venni a kapcsolatot és te is tegyél így.
Furcsa lesz, hogy nincs játszmázás és minden flottul megy, csak tényleg ne zúgj belé semennyire.
Amit igazán élvezni fogsz benne, az a szex utáni együttlét, mert egy sokkal megértőbb, emberibb partner lesz eredeti gondolatokkal és belátással.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!