Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexi flört, de mivel járhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi flört, de mivel járhat?

Figyelt kérdés

Munkahelyemre úgy heti 1-2 alkalommal jön egy üzleti partnerünk, egy ideje észrevettem,hogy stíröl meg flörtöl velem. Ő egy nálam jóval idősebb férfi - 50 éves, én viszont 32. Mondjuk, a korát nem mutatja, fiatalos, jóképű és úriember.

Én eleinte mókából még provokáltam is, tehát benne voltam a játékban, de az igazán ártatlan flörtnek számított.

Viszont újabban ,amikor csak ketten maradunk az irodában, idejön,ölelget, ma megpróbált nyakon puszilni,csakhát én finoman eltaszítottam. Annyira meglepődtem ezen,hogy meg sem tudtam szólalni. Nem tudom ,hogyan kezeljem, nekem ő is meg a flörtje is szimpatikus, viszont nem tudom,ha ma nyakon puszil,mi lesz a következő lépése??

2015. jún. 9. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha olcsó nőként viselkedsz, ne csodálkozz, ha ennek megfelelően lép feléd egy férfi. Ennél a fazonnál már nem leszel olyan nő, akit tisztelni fog, csak egy rántásra való-több nem.
2015. jún. 9. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Részemről ártatlan, visszafogott flört, ez nem hinném,hogy ócskává tesz bárkit is.
2015. jún. 9. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lesz attól olcsó egy egyedülálló nő, amiért nem utasít vissza csípőből egy szimpatikus férfit. Ilyet inkább az erőszakosabb hajlamú pasik állítanak, akik minden nemet is igennek vesznek és azt hiszik, hogy csak kéretik magukat a lányok, ha udvariasabban próbálják őket visszautasítani.
2015. jún. 9. 14:38
 4/6 Mumusan ***** válasza:
El kell hogy döntsd... Akarsz-e egy akármilyen kapcsolatot vele, vagy sem. Ha igen, és tetszik a közeledése, akkor hagyd.
2015. jún. 9. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

*idejön,ölelget, ma megpróbált nyakon puszilni,

Egy olyan férfinek aki tetszik is neked, de még idegen számodra, hogy engedheted meg, hogy egyáltalán megérintsen, ráadásul a munkahelyeden?

Ez mindig olcsó embert/nőt mutat. Akár mennyire is neked ez nem tetszik..

2015. jún. 9. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Különbség az,hogy 4 éve ismerjük egymást,tehát nem ismeretlen, de mindeddig én csak simán üzlettársként tekintettem rá és csak mostanság vált számomra egyértelművé,hogy így vagy úgy vonzódik hozzám.Derült égből villámcsapás. Vagy fene tudja,mit akarhat,lehet,hogy csak játszik ő is,lehet,k1váncsi,hogy így,50 évesen még mindig vonzó-e a fiatalabb nők számára. De lehet,hogy ha alkalma lenne rá sem lépne többet,lehet,hogy igen, nem tudom! Ettől én még mindig nem vagyok olcsó, csak szeretném megérteni a helyzetet.Soha nem voltam még ilyenben.
2015. jún. 9. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!