Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi flört, de mivel járhat?
Munkahelyemre úgy heti 1-2 alkalommal jön egy üzleti partnerünk, egy ideje észrevettem,hogy stíröl meg flörtöl velem. Ő egy nálam jóval idősebb férfi - 50 éves, én viszont 32. Mondjuk, a korát nem mutatja, fiatalos, jóképű és úriember.
Én eleinte mókából még provokáltam is, tehát benne voltam a játékban, de az igazán ártatlan flörtnek számított.
Viszont újabban ,amikor csak ketten maradunk az irodában, idejön,ölelget, ma megpróbált nyakon puszilni,csakhát én finoman eltaszítottam. Annyira meglepődtem ezen,hogy meg sem tudtam szólalni. Nem tudom ,hogyan kezeljem, nekem ő is meg a flörtje is szimpatikus, viszont nem tudom,ha ma nyakon puszil,mi lesz a következő lépése??
*idejön,ölelget, ma megpróbált nyakon puszilni,
Egy olyan férfinek aki tetszik is neked, de még idegen számodra, hogy engedheted meg, hogy egyáltalán megérintsen, ráadásul a munkahelyeden?
Ez mindig olcsó embert/nőt mutat. Akár mennyire is neked ez nem tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!