Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért érzek unottságot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek unottságot a párom iránt?

Figyelt kérdés

Már jó ideje megromlott a szexuális kapcsolatunk, unalmas, mindig ugyanabban a 2-3 pózban szexelünk , és már elég ritkán havonta 2-3 alkalommal maximum.

Egyszerűen nincs a férfihoz kedvem, szexet magát kívánom de valahogy nincs kedvem megmozdulni érte.

Nincsen kedvem puszilgatni, nincsen kedvem vele csókolózni nem is tudom hány hónapja nem nyelvzeseztünk már.

Csak szájra puszi van.

Ő nem akar szexet kezdeményezni általában nekem jut eszembe pedig nem vagyok egy szex őrült.

Van rajtam kb 10 kiló felesleg amit elég rosszul élek meg mert szülés után nem sikerült leadni és eléggé elcsúnyult a hasam .

Állandóan cikiz a párom és marcingolja a combom, és paskol szex előtt, hogy milyen nagy a combom stb.. de amikor rákérdezek hogy zavarja e akkor azt mondja rá hogy szereti le ne fogyjak.

De én nagyon nem vagyok megelégedve a testemmel mióta eszemet tudom mindig diétáztam időnként, mégsem vagyok megelégedve testemmel és csak félhomályban , és sötétben vagyok hajlandó szexelni, és akkor is félek hogy meglát és nézi ahogy rezeg a seggem vagy bármim.

Szégyenlős vagyok, szégyenlem a testem.

Félek a megfeleléstől hogy jól csináljam ha néz akkor elbátortalanodok a mozgásban is.

Nagy szerelemmel indult ez a kapcsolat, és most szinte alig érünk egymáshoz ez miért van?

2015. aug. 9. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért,mert már nem szereted,nem kívánod,és a hátad közepére sem hiányzik.Ugyanígy voltam,amikor megromlott egy többéves kapcsolatom.Én kiléptem belőle,és nem bántam meg.
2015. aug. 9. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:

De nem érzek utálatot vagy ilyesmit, nem tudok rá nézni más pasira, igaz hogy nem azt kapom tőle amit elvárnék.

Nem érzéki, nem gyengéd, vad keze van.

Lehet ezért nem vágyom rá mert durva?

2015. aug. 9. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt ?
2015. aug. 9. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
3 éve.
2015. aug. 9. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy te a romantikusabb, gyengédebb szexet is szeretnéd időnként kipróbálni.
2015. aug. 10. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha magaddal sem vagy jóban és nem fogadod el a tested, mért várod, hogy a másik vágyjon rád? Igen ez szülés után gyakori jelenség, ráadásul a párod érzi is nyilván, hogy ráuntál, ezért nem kezdeményez. Neki gondolom nem izgalmas a sötétben a szex, mikor máásra vágyik. Valószínű persze, hogy ő is adott okot a viselkedésével arra, hogy nem kívánod. Ezt mindenképp meg kell beszélnetek, mert válás lesz a vége, szex nélkül nem működik egy házasság. Addig is tornázz, mert a plusz 10 kg magától eltűnni nem fog. Ismerek olyan most szült nőket, akik megoldják a heti legalább 1-2 edzést valahogy.
2015. aug. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!