Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyet értesz a következővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyet értesz a következővel?

Figyelt kérdés

Nem az a lényeg, hogy gazdag vagy szegény,magas vagy alacsony,pocakos vagy sovány szőrös vagy gyantázott,dús hajú vagy kopasz,humoros vagy komoly,a táncparkett ördöge vagy botlábú a férfi.

Ha meg tudja hódítani a nőt akkor nem ezek fognak számítani.Veled marad.

Viszont ha nem tudsz jó szexet adni akkor idővel a barátnőd keres magának mást.

Megállja a helyét ez a kijelentés ?

2015. júl. 25. 15:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gumimaci tehát egyet értesz vele.
2015. aug. 2. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Pontosan;)
2015. aug. 12. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nem állja meg a helyét.

A nők elég jelentős részének a szex nem fontos a kapcsolatban, sőt, szinte nyűg. Hány olyan nő van, aki gyerekvállalás után teljesen felhagy a szexszel, elutasítja a párját?! Hát nekik pont nem fog számítani, hogy milyen a szex, annak örülnek, ha békén hagyják őket!

És hogy hosszú távon milyen a jó szex... én éltem nőként olyan kapcsolatban, ahol a szex gondot okozott. Nem a szex mennyisége és minősége, hanem a párom hozzáállása volt a probléma! Az, hogy nem tudott és nem is akart fejlődni, változtatni. Minden kapcsolatban össze kell csiszolódni, szexuálisan is, és minden más téren, de ha az egyik fél csak áll egy helyben, és azt várja, hogy a másik idomuljon az ő igényeihez, az nem kapcsolat. Én ezért léptem ki: nem CSAK a szexben, hanem minden más területen is gondot okozott a hozzáállása.

A felvetést tehát átfogalmaznám úgy, hogy azzal lehet a legjobban elriasztani a nőt, ha nincs meg a kölcsönösség, az együttműködés, a problémák kezelésének a szándéka (a szexben és a kapcsolat más területein).

Személyes tapasztalatom ugyanis, hogy lehet valaki a szexben bármilyen tapasztalatlan, akár ügyetlen, problémákkal küzdő, ha megvan benne a szándék a változtatásra, csiszolódásra, akkor néhány hónap alatt tökéletes szexuális összhang érhető el. Ha viszont nincs meg a szándék, akkor megette a fene.

2015. okt. 5. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez vicces, masik kerdesnel ugyanez volt a mondanivaloja az irasomnak, nekem 0%, Miq-nek 100. Erdekes a gyk. :)
2015. okt. 5. 12:10
 15/15 A kérdező kommentje:

13

Hogy jusson el a férfi egy kapcsolatig ha már az elején amikor feltételezik róla a nők, hogy nem tú tapasztalt inkább ejtik az illetőt?

De köszönöm a válaszod.

2015. okt. 5. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!