Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a következővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a következővel szembesülnél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy ellenkező nemű barátod. Nagyon jó barát, igazi lelki társ, napi kapcsolat, mindent meg tudtok beszélni, közel álltok egymáshoz már hosszú ideje. Ellenkező nemű, tehát valamiféle vonzalom is van, mindkét részről, de te úgy érzed, hogy valami miatt nem működne a dolog (miatta, vagy miattad, ez most lényegtelen).

Mit tennél akkor, ha azzal szembesülnél, hogy ez a barát többet szeretne, és kimondottan szenved attól, hogy nem lehet köztetek több?

Megszakítanád a kapcsolatot (annak ellenére, hogy rohadtul hiányozna)? Vagy próbálnál felszínes kapcsolatban maradni (úgy is, hogy tudod, hogy szenved)? Vagy megpróbálkoznál mégis az esetleges ellenérvek ellenére a kapcsolattal, hátha működik?

Kort és nemet is írjatok, ha válaszoltok!

2014. jan. 14. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
inkább megnézem van-e házi holnapra
2014. jan. 14. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

Ha részemről is többet érzek iránt mint egy barátnál, megpróbálnám a kapcsolatot.

22L

3/19 anonim ***** válasza:
55%
Mindenkepp megprobalnam, es ha megsem mukodik akkor legalabb elmondhatom, hogy megprobaltuk
 4/19 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen

Mondtam hogy bocs, nekem nem megy a kapcsolat, de nem akarom hogy fájjon, ha úgy érzed, jobb ha többé nem beszélünk és elfelejtesz, legyen így. Nekem nagyon fontos vagy, örülnék, ha barátok maradnánk

18/L

5/19 A kérdező kommentje:
# 4: És mi lett? Miért nem működött volna szerinted?
2014. jan. 14. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
megpróbálnám 21/f
2014. jan. 14. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
nekem így volt.. mindketten éreztünk valamit a másik iránt de nem azonos időben, haverok maradtunk... aztán volt hogy találkoztunk szexre került sor pár alkalommal annó... azóta jó barátok vagyunk:)
2014. jan. 14. 20:41
 8/19 anonim ***** válasza:

Valaki viszonzatlanul szeret: az ő baja.

Szenved a társaságomtól: tehet egy szívességet. Voltam már megszállottja is valakinek, mégis boldoggá tett az is, hogy egy légtérben lehettem vele, párkapcsolattal vagy anélkül. A személyiségem sem egy szükséges rossz, ami a testemmel jár. Ha szeret, érezze magát megtisztelve, hogy becsülöm és bízom benne, ne tartsa kevesebbre a barátságomat, mint én az övét.

Ellenkező neműek vagyunk, tehát szexuálisan vonzódnunk KELL egymáshoz: ezzel a logikával sohasem értettem egyet. Ahogy egyfolytában hallom, a meleg férfiak sem kívánnak az égvilágon minden férfit, van esetük. Mi miért működnénk másképp?

Ha így gondolkodna, valószínűleg nagyot csalódnék benne, és megszakítanám a kapcsolatot, ami után nem ő hiányozna, hanem valaki képzeletbeli, akinek hittem.

26/N

2014. jan. 14. 20:55
 9/19 A kérdező kommentje:

# 8: Ezzel a logikával az a gond, hogy az érzéseket nem lehet szabályozni. Akit szeretünk, arra vágyunk. Nem messziről akarom nézegetni, hanem a közelségére vágyom. Próbáltam leküzdeni az érzést, próbáltam úgy felfogni, ahogy írtad, hogy ha tényleg szeretem - emberileg - akkor a barátsága is értékes. Az is, tényleg! Nagyon hosszú ideje már értékelem emberileg, fontosnak tartom a barátságát, de közben csendben szenvedek attól, hogy hónapokkal ezelőtt valami lehetett volna köztünk (mert lehetett volna, tehát a vonzalom megvan részéről is), de mindketten bizonytalanok voltunk. Akkoriban ő jobban akart kapcsolatot, mint én... Nem utasítottam el, csak bizonytalan voltam, nem tudtam semmit ígérni, azt mondtam, meglátjuk majd, mi lesz, csak sodródjunk...

És ő visszakozott... azóta kezel csak barátként, miközben bennem kialakultak érzések, nagyon mély kötődés, nagyon nagy vágyakozás. Próbálom én elnyomni, folyamatosan. De közben meg rohadtul szenvedek. Most ott tartok, hogy bármennyire is nagyra értékelem, bármennyire és fontos a barátsága, a lelki egyensúlyom fontosabb, mert ebbe jelenleg belebetegszem!

2014. jan. 14. 21:18
 10/19 anonim ***** válasza:

Ha én is érzek valamit nem szakítanám meg a kapcsolatot.Megpróbálnám,bár azért függ az egész az akadályok mennyiségétől,milyenségétől is.

18/L

2014. jan. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!