Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a következővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a következővel szembesülnél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy ellenkező nemű barátod. Nagyon jó barát, igazi lelki társ, napi kapcsolat, mindent meg tudtok beszélni, közel álltok egymáshoz már hosszú ideje. Ellenkező nemű, tehát valamiféle vonzalom is van, mindkét részről, de te úgy érzed, hogy valami miatt nem működne a dolog (miatta, vagy miattad, ez most lényegtelen).

Mit tennél akkor, ha azzal szembesülnél, hogy ez a barát többet szeretne, és kimondottan szenved attól, hogy nem lehet köztetek több?

Megszakítanád a kapcsolatot (annak ellenére, hogy rohadtul hiányozna)? Vagy próbálnál felszínes kapcsolatban maradni (úgy is, hogy tudod, hogy szenved)? Vagy megpróbálkoznál mégis az esetleges ellenérvek ellenére a kapcsolattal, hátha működik?

Kort és nemet is írjatok, ha válaszoltok!

2014. jan. 14. 20:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Végül is léptem... leírtam az érzéseimet. Nem tudom, hogyan fog reagálni. Az biztos, hogy "bántani" nem akar. Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább, de legalább őszinte voltam, és ettől megkönnyebbültem! :)
2014. jan. 14. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:

És mit írtál neki?

Azt h nem akarsz semmit,vagy azt h igen? :)

2014. jan. 14. 23:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok most az a fél, aki jelenleg többet szeretne. Hogy ő mit szeretne... azt nem tudom. Volt idő, amikor kapcsolatot akart velem, volt, amikor bizonytalankodott, de az utóbbi időben azt mondta, jelenleg alkalmatlannak érzi magát bármiféle kapcsolatra, és ez a közeljövőben nem fog változni. Én viszont már egyre nehezebben viselem a három lépés távolságot... mivel mindig is vonzódtam - akkor is, amikor ő akart valamit, de túlagyaltam, bizonytalankodtam - ezért most úgy éreztem, az a legjobb, ha őszinte leszek. Legalább saját magamhoz. :)
2014. jan. 14. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu az érzelmek elnyomása...egy darabig működik,aztán nem,és kénytelen vagy bevallani legalább saját magadnak,h mit érzel.Úgy látom nálad is ez ment végbe :)

Amúgy a kérdést a saját meglátásodból írtad,vagy a másik fél szemszögéből? És azt elárulod,h fiú vagy e vagy lány? :P

2014. jan. 15. 08:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Teljesen a saját szemszögemből írtam, hogy ÉN mit érzek. Amúgy nő vagyok.
2014. jan. 15. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Majd írj h mit reagált rá :)
2014. jan. 15. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Jobb egy kudarc, mint egy "mi lett volna, ha".
2014. jan. 15. 17:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Éppenséggel arra jutottam, hogy így is fontos, akkor is, ha nem lehet az, amit én szeretnék. Tisztában vagyok azzal is, hogy ha elutasításra találok is, az nem nekem szól, hanem a saját szorongásainak (ezt már sokszor megbeszéltük). De nem akarok tovább "színlelni", hogy nekem ez így jó, mert nem jó... szerettem volna, ha tudja, hogy nekem fájdalmat okoz a távolságtartása. Nem várom el, hogy változtasson, de legyen azzal tisztában, hogy mit érzek.
2014. jan. 15. 17:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Na,hogyan reagált arra h leírtad az érzéseidet neki?Mesélj!!! :)
2014. jan. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!