Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ki a hibás ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a hibás ebben a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem, ha én akkor igyekszem megjavítani ha viszont nem akkor semmit sem csinálok.

6 éve vagyok együtt az élettársammal.

1 évvel idősebb mint én.

Fel jött a téma a gyermek vállalás, mindketten szerettük volna, nagyon nehezen jött össze, orvostól orvoshoz jártunk.

Mindent be vetettünk amit szeretett volna, programozott szeretkezés..végül össze jött a mi kislányunk.

Másfél éves.

A terhessége idején nem szerettem vele szeretkezni, zavart hogy ott bent van valaki.

Császárral szült az élettársam, és azóta minden megváltozott.

Alig szeretkezünk, eleinte a hasát fájlalta, aztán minden figyelmét a baba kötötte le, és azóta ez így is maradt.

Állandó veszekedés, a szex témát fel se hozzam előtte, már ott tartok hogy a munka kezdetem előtt kell magamon segítsek, hisz ő még arra sem képes hogyha neki nincs kedve legalább velem kezdjen valamit még muszályból esetleg. De persze a féltékenykedés az alap!

Ha csörög a telefonom, akkor egyből melyik nő hívott már és hasonló kérdések.

Ha nem érek haza időbe leordítja a fejem, durván is beszélünk egymással.Volt hogy például ő vágott engem pofon, én soha nem ütnék meg nőt.

Azt hiszem hogy ebbe már talán bele is nyugodtam, neki semmi sem jó, se a hobbim, se a munkám.

Mintha csak egy sperma donornak kellettem volna.

Ő már soha nem akar majd engem? Ő már nem kíván, a mi kapcsolatunk már soha nem lesz jó? 32/f

2015. júl. 8. 22:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Élmény volt végigolvasni a leírtakat, mert olyan emberek osszák az észt, akik nem éltek át hasonló élethelyzetet.

Amikor egy Nő terhes lesz felborul a hormonháztartása és teljesen megváltozik....kedélyállapot, étvágy, közérzet és még sorolhatnám....mintha egy másik emberrel élne együtt az ember. Van aki jól viseli, és van aki kevésbé.

Ebben az esetben nagy nehezen összehoznak egy gyereket, akire régen vártak, és mindent ennek rendelnek alá. Ha ez közös döntésen nyugszik, akkor minden megy a normál kerékvágásban, de ha nem beszélik meg a részleteket akkor sértődés és könnyen elhidegülés lehet a vége.

Férfiként mondom, elég nehéz azt elviselni, hogy van valaki előttem a sorban és csak másodhegedűs lehetek....sokan nem fogják fel, hogy egy gyerek érkezése mennyire felborítja a kialakult szokásokat...az addigi életedet lehúzod a vécén. Nagyon sok Nő elköveti azt a hibát, hogy jó anyuka akar lenni és mindent ennek rendel alá, nem foglalkozik sem magával sem a férjével....és elkeseredve tapasztalja, hogy szépen lassan magára marad a problémáival, mert korábban nem készült fel a terhességgel járó következményekre...ehhez érettség kell!

Férfiként állíthatom, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint 8-10 órát lehúzva a munkahelyen arra érkezel haza, hogy a nyakadba zúdítják az otthoni problémákat is...ezt senki nem vállalja be önként....legszívesebben menekülne a házasságból és nyugalomra,pihenésre vágyna.

Ami az anyuka helyzetét illeti...mindenki ezerrel hangoztatja milyen nehéz dolga van, mert főzni,mosni kell a gyerek mellett amiben olyan nagyon elfárad....ez mind jól hangzik, de itt 1 gyerekről beszélünk....gondoljatok csak bele hogy mit húz az Nő akinek 3 kisgyereke van mondjuk 1 év korkülönbséggel. A Nőnek óriási szüksége van a férjére, de nem azért, hogy átvegye Tőle a munkáját, hanem azért, hogy megnyugtassa, bátorítsa abban, hogy jó amit csinál és ha kell segít neki.

Végezetül ami a szexet illeti....a szex nem arról szól, hogy valamit elvárunk a párunktól, hanem arról, hogy önkéntes adok-kapok elven foglalkozunk egymással....és ha valamelyik fél felborítja ezt az egyensúlyt, akkor annak a kapcsolatnak gyakorlatilag vége. A szex nem csak a dugásról szól....meg kell találni azt a módot ami a partnernek megfelel és nem marad el a viszonzás sem. Foglalkozni kell egymással....

37F

2015. júl. 10. 12:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Azt mondtad minden idejét leköti a gyerek. Próbálj neki minél többet segíteni a gyereknevelésben, hogy minél kevesebb teher legyen a vállán. Hidd el, komolyan mondom: nagyon ki van merülve. Amig nem piheni ki rendesen magát ilyen marad minden, sőt még rosszabb is lehet. A gyereknevelés nagyon nehéz. Az is jó lenne, ha gyerek nélkül elmennétek valahova, kettesben lennétek. Esetleg egy hétvégére elmehetnétek valahova, vagy otthon is maradhatnátok, amig a gyereket elviszitek nagyszülőkhöz. Kényeztesd őt, legyél vele figyelmes, pihenjetek, relaxáljatok, beszélgessetek, de ne vádaskodjatok.
2015. júl. 10. 19:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem kell eltűrnöd, hogy pofon vág és semmi sem jó neki.Lépj, egyértelműen nem szeret. Az tény hogy a szüléssel felborultak a hormonjai és megváltozott a teste, de irántad a vágya nem fog visszatérni, úgy tűnik kiábrándult valamiért belőled.
2015. júl. 10. 22:35
 24/27 anonim ***** válasza:

Azért azon jot mosolyogtem hogy a pasi nem arra vagyik hogy amikor 10 oras munkabol haza er a nyakaba varjak a gondokat. Igaz, mert a no tuti arra vagyik a nap 24!! Orajaban...

Vicc

2015. júl. 10. 23:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Igazad van, utolsó!

Kérdező hova tüntél, valamit reagálhatnál.

2015. júl. 11. 04:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy egy gyerek 24 órás elfoglaltságot igényel....aki ilyet ír annak nem volt gyereke.

Az Én párom eladóként dolgozott 12 órás műszakban mielőtt szült és nagyon élvezi a gyerekkel eltöltött időt....lehet hogy Ő különleges eset, de sokkal több ideje van foglalkozni a lakással és magával mint amikor aktívan dolgozott.

37F

2015. júl. 11. 14:36
 27/27 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat alapja a szex. Mindenki azért jön össze a másikkal hogy együtt legyenek, testileg lelkileg. Ha ez megszünik és már csak a befásult hétköznapok maradnak az nem kapcsolat hanem " sorstársi" viszony. Első nap dobnám ki vigye a gyereket is ha ennyire fontos neki. Tovább kell lépni mert így nem lehet élni.
2015. okt. 26. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!