Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a hibás ebben a kapcsolatban?
Őszintén kérdezem, ha én akkor igyekszem megjavítani ha viszont nem akkor semmit sem csinálok.
6 éve vagyok együtt az élettársammal.
1 évvel idősebb mint én.
Fel jött a téma a gyermek vállalás, mindketten szerettük volna, nagyon nehezen jött össze, orvostól orvoshoz jártunk.
Mindent be vetettünk amit szeretett volna, programozott szeretkezés..végül össze jött a mi kislányunk.
Másfél éves.
A terhessége idején nem szerettem vele szeretkezni, zavart hogy ott bent van valaki.
Császárral szült az élettársam, és azóta minden megváltozott.
Alig szeretkezünk, eleinte a hasát fájlalta, aztán minden figyelmét a baba kötötte le, és azóta ez így is maradt.
Állandó veszekedés, a szex témát fel se hozzam előtte, már ott tartok hogy a munka kezdetem előtt kell magamon segítsek, hisz ő még arra sem képes hogyha neki nincs kedve legalább velem kezdjen valamit még muszályból esetleg. De persze a féltékenykedés az alap!
Ha csörög a telefonom, akkor egyből melyik nő hívott már és hasonló kérdések.
Ha nem érek haza időbe leordítja a fejem, durván is beszélünk egymással.Volt hogy például ő vágott engem pofon, én soha nem ütnék meg nőt.
Azt hiszem hogy ebbe már talán bele is nyugodtam, neki semmi sem jó, se a hobbim, se a munkám.
Mintha csak egy sperma donornak kellettem volna.
Ő már soha nem akar majd engem? Ő már nem kíván, a mi kapcsolatunk már soha nem lesz jó? 32/f
De tenyleg 8as, adott egy hapsi, aki arrol ir, hogy a gyereke anyja napi szinten leorditja a hajat, sot, veri, te meg azon hozongsz, hogy 'elettarsamnak' nevezi? Meg h biztos nem is szeteti igazan?
Masszal mar le a farol.
A kerdezo nem azt irta hogy napi szinten veri hanem hogy egyszer volt egy pofon.
Figyelj szerintem az egesz ott lett elrontva hogy mikor varandos volt hozza sem ertel. Kovezzetek meg ez nekem is nagyon rosszul esne, ugy lennek vele hogy "jaaa igy mar nem is kellek" :/
egyebkent a babaval te is foglalkozol? Vagy benne voltal a babaprogramban, ami abban merult ki hogy csinaljuk meg aztan neveld te birka mert te szulted meg?
Azert bele gondolhatnal milyen faraszto a gyerekkel foglalkozni non-stop fozni takaritani mosni es meg az agyban is oda tenni magad ugy hogy 9 honapig nem kivantak mert hogy "van bent valaki"
36%-os, a szavaid téged minősítenek!
8-as voltam
"36%-os elgurult a gyógyszered vagy mi bajod ember?"
Aham el, mert visszataszító az a kettős márce, amit itt a félértelmiségi nők lenyomnak. Mit magyarázgatjátok a csaj bizonyítványát? Megsúgom, nekem is volt egy agresszív barátnőm, konkrétan rettegnem minden pillantban, mikor ordítja le mondvacsinált okkal a hajam. Nyilván elmenekültem .
Szóva nézzetek magatokba, és kedjetek el akkor is a bántalmazott fél mellett kiállni, ha az férfi, és nem nő.
És kvára mindegy, hogy nem naponta pofozza a csaja, hanem csak kétszer vert le neki eddig.
Képzeljétek el a fordítottját
(milyen meglepő, én a fordított helyzetben is a bántalmazott fél oldalára állok)
"36%-os, a szavaid téged minősítenek!
8-as voltam"
Ha lehet hagyj ki még pár névelőt, mert az olyan költői hátha elhiszik, hogy nem vagy sikhülye.
Szerintem a 36%-os koplett idióta. Először is, kényszerítette valaki, hogy összejöjjön bántalmazóval? Gondolom saját döntés volt. Amit most gyönyörűen kivetít az esetre. Komolyan azért kéne sajnálni mert szegény rettegett az általa választott embertől? Komám te főzted, edd is meg. Amúgy ha csaj lenne is ezt mondanám.
Kérdező, szerintem le kellene ülni megbeszélni ezt az asszonnyal. Csak a saját véleményem tudom mondani. Szóval, ha én lettem volna baba projektbe és a párom hozzám se ért volna mert van odabenn valaki, a rettenetesen fájt volna. Ketten vállaltátok, közös döntés volt amiért neki fel kell adni az alakját ha van munkája azt is (egy időre mindenképp) ezek után meg a társa akire támaszkodhatna megundorodik tőle? Ez kiben mit vált ki. Harag, kétségbeesés stb. Teljesen magárahagytad ezzel érzelmileg. Szülés után császárnál a fájdalom érthető, elvégre átvágták a hasfalat. A gyógyulás után pedig ha nem segítesz a gyerekkel nem csoda hogy elveszi minden idejét. Ugyanakkor én megérteném ha úgy állna hozzá, hogy "na most bezzeg kellene mi, amikor meg nekem lett volna szükségem rá le se ......"
Véleményem szerint ez a viselkedés érthető, de nem elfogadható. És nem is old meg semmit. Nagyon rosszúl reagálta le. Tudja, hogy baj van azért féltékenykedik. Hogy most miért nem hajlandó szexre az megint sok mindentől lehet. Én pl nem tudok, ha haragszom a másikra mivel nálam teljesen érzelemfüggő nem szivatásból nem csinálom hanem mert nem kívánom. Persze lehet ő nem így van összerekva.
Lényegében szerintem rossz a kommunikáció. Ami segíthet ha átbeszélitek. Kérdezd meg mi a baj, hogyan érez és próbáld megérteni. Ezután kérd meg őt ugyanerre. Neki is foglalkoznia kell veled másképp nem működik.
Közbe gondold át mennyi feladata van. Ha téged ennyire lefoglal, hogy a saját érzéseiddel fájdalmaiddal törődsz neki milyen lehet ugyanez + 1 gyerek. Úgy érezheti, hogy magára hagytad egy olyan döntés miatt amit közösen hoztatok. Ez persze akkor játszik ha ő látja el a gyerek körűli teendőket.
Kérdező, szerintem mérlegelj. Akarod ezt a kapcsolatot vagy nem? Szerintem az is érthető ha féltékenykedéssel, pofonnal túllépte a határt számodra ezért lezárod. Tény, hogy ostobán kezeli a helyzetet leírásods szerint.
"Szerintem a 36%-os koplett idióta. Először is, kényszerítette valaki, hogy összejöjjön bántalmazóval? Gondolom saját döntés volt. Amit most gyönyörűen kivetít az esetre. Komolyan azért kéne sajnálni mert szegény rettegett az általa választott embertől? Komám te főzted, edd is meg. Amúgy ha csaj lenne is ezt mondanám. "
Haver te hülye vagy. Akkor vetítettem volna ki, ha egy betű nem hangzik el arról, hogy a csaj verte is a kérdezőt, hanem csak kitalálom. Az meg mi, hogy kényszerített e valaki engem hogy együtt legyek a bántalmazóval? Szerinted amikor megismerkedtem a csajjal, azonnal ordított? Hülye vagy te vagy mi a fszom? Én könnyeb helyzetben voltam, mert kb 2 honap után tipliztem, pont mert nem kényszerített senki, meg 22 éves anno az albérletből nem volt nagy kunsz lelépni. Se gyerek se semmi. De az itteni krédezővel más a helyzet.
Ugyhogy nyogodtan szard össze magad
"Szóval, ha én lettem volna baba projektbe és a párom hozzám se ért volna mert van odabenn valaki, a rettenetesen fájt volna"
Ja hogy te nő vagy, látod miylen jóhiszemű vagyok a nőkkel? Az első bekezdés után el sem tudtam képzelni, ekkora barom lehet nő is.
Mindenesetre, te kvára nem gondolnád ugyanezt, ha a férfi verné a nőt mami. dugd csak fel magadnak az álszent kettősmércézésed, meg kamud. Frankód véded itt is . Sőt, gyakorlatilag rákened a hapsira, hogy biztos miatta pofozza fel, meg ordít vele, mert 2 évvel ezelőtt nem dugta meg 9 hónapig :)
Gratulálok. Add vissza a pszichologus (vagy pedagogia) diplomád nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!