Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lenne a megoldás? Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás? Szerintetek? Albit nem akar, sajátra nincs tőke, a harmadikhoz feltételek vannak.

Figyelt kérdés

Jelenleg anyósjelöltékkel lakunk lassan egy éve, most hogy szakmát szereztem állást keresek de ezen a környéken egyszerűen semmi mivel kis város. Bp jött szóba ott a páromnak is lenne állása (ajánlottak neki, nekem meg: "ha helyi lenne felvennénk.." megértem havi 50 lenne a bérlet + napi 2-2,5óra utazás). Másrészt most már lassan saját életet szeretnék kettesben együttélni.

Tőkénk nincs saját lakásra, gyűjteni tudnánk, hitelre nem szeretnénk lakást amiben egyetértünk.

Csak az albi jön szóba de párom nem akarja "kidobott pénz" indokkal +"nem a tiéd".

A szüleinek van egy 3,5 szobás lakása pesten, de az egyrészt ki van adva (dohányos, ami után fel kéne újítani, saját pénzből) másrészt azzal a feltétellel mehetnénk oda (90+rezsiért): "akkor hétköznap oda tudunk menni, nem kell hazajárnunk" apósjelölt pesten dolgozik, anyósjelölt hetente többször jár fel. Én ezt nem akarom, egyrészt nagy, kettőnknek ennyiért pláne + a felújítása, másrészt hogy akkor ők is ott lesznek végülis és átjáróház lenne + konfliktus konfliktus hátán. Jelenleg is ez a baj, hogy semmi magánélet + szabályok.

2015. júl. 6. 23:11
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Ha olvastál volna látod hogy havi 60+ net+bevásárlások...
2015. júl. 11. 00:44
 32/32 omba ***** válasza:

" most már lassan saját életet szeretnék kettesben együttélni."

Te ezt szeretnéd, a párod meg nem annyira, a többi részletkérdés.

2015. júl. 29. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!