Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lenne a megoldás? Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás? Szerintetek? Albit nem akar, sajátra nincs tőke, a harmadikhoz feltételek vannak.

Figyelt kérdés

Jelenleg anyósjelöltékkel lakunk lassan egy éve, most hogy szakmát szereztem állást keresek de ezen a környéken egyszerűen semmi mivel kis város. Bp jött szóba ott a páromnak is lenne állása (ajánlottak neki, nekem meg: "ha helyi lenne felvennénk.." megértem havi 50 lenne a bérlet + napi 2-2,5óra utazás). Másrészt most már lassan saját életet szeretnék kettesben együttélni.

Tőkénk nincs saját lakásra, gyűjteni tudnánk, hitelre nem szeretnénk lakást amiben egyetértünk.

Csak az albi jön szóba de párom nem akarja "kidobott pénz" indokkal +"nem a tiéd".

A szüleinek van egy 3,5 szobás lakása pesten, de az egyrészt ki van adva (dohányos, ami után fel kéne újítani, saját pénzből) másrészt azzal a feltétellel mehetnénk oda (90+rezsiért): "akkor hétköznap oda tudunk menni, nem kell hazajárnunk" apósjelölt pesten dolgozik, anyósjelölt hetente többször jár fel. Én ezt nem akarom, egyrészt nagy, kettőnknek ennyiért pláne + a felújítása, másrészt hogy akkor ők is ott lesznek végülis és átjáróház lenne + konfliktus konfliktus hátán. Jelenleg is ez a baj, hogy semmi magánélet + szabályok.

2015. júl. 6. 23:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19-es kötözködő: bezzeg te sokkal több, jobb és hasznosabb tanácsot adtál a kérdezőnek, mint én, sokkal több időt és erőfeszítést rá áldozva az ügyre... Ja? Nem. Szóval nem tudni, mire vagy ilyen büszke.
2015. júl. 9. 00:15
 22/32 A kérdező kommentje:
Tudom, de nekem se mondanak pontosabbat az állásoknál csak a kerület van kiírva vagy hogy BP., a lényeg hogy pesti legyek, telefonon és emailben is ezt kapom, addig nincs esélyem, köszönik szépen nem kérnek a vidékiekből, sokszor megkérdezik pl 11kor hogy 2-re be tudok-e menni interjúra, esély sincs feljutni addigra, ekkor adnak címet de a vonat maga 2óra, ha nem ment el az az órai. Pestiként ez a 3órás intervall megoldhatóbb. De nem az idő a legnagyobb gond, hanem hogy hol vagyok most és nem azt veszik fel akinek hetente garantáltan van felsővezetékszakadás/késés/gázolás + állni kell a bérleteinek nagy %-át, az esetek 90%-ban szóba se állnak velem, válaszra se méltatnak ha igen akkor ezek az indokok, hogy hiába jó a végzettség, elsősorban pesti kell nekik.
2015. júl. 9. 00:56
 23/32 anonim ***** válasza:

Opsz, akkor nem jó az egész koncepció.

Fix munkahely nélkül nem érdemes lakhatást intézni, mert nem tudni hova érdemes.

Felvételizni meg olyan helyre nem érdemes, ahol már a felvételinél nem néznek emberszámba. Sajnos ezek az álláslehetőségek nem valódi lehetőségek, ez mind kuka, ha jót akarsz magadnak, ne is próbálj ilyenben megfelelni, hogy 11-kor szólnak, hogy aznap menj be, vagy ha nem, akkor nem is akar felvételiztetni Téged. Ez egy rabszolgatartó jellem. Milyen közlekedési lehetőségetek van most a fővárosba, vonat a Keletibe vagy a Nyugatiba? Mennyi idő alatt érsz el oda?

2015. júl. 9. 01:07
 24/32 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen fizetésért szoktál pályázni?

Mert hátha nem többért, mint amit az állami szférában is megadnak, és az államnak nincsen ellenvetése az utazási költség finanszírozása ellen.

2015. júl. 9. 01:26
 25/32 A kérdező kommentje:
Minimálbér vagy a szakmámnak megfelelő bérezés, attól függ mire, mivel pályakezdő vagyok, de az állami szférába megfelelő végzettségem nincs. Helyben már 3 önkormányzatnál próbálkoztam, az a csókosoknak van itt, amit nem rejtenek véka alá... az xy lányának, barátnőjének + ha esetleg nyugdíjba megy valaki és nem marad de azok a helyek előre foglaltak(teszem hozzá soknak nincs semmilyen odapasszoló végzettsége + semmi extra, van akinek a beszédét se érteni, sőt kapaszkodj hallottam már: "hallod Kati gyere már, ez külföldiül van, nem értem"... )
2015. júl. 9. 17:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Budapesti közalkalmazotti állásokra gondoltam.

Érettségi kell hozzá, az van?

2015. júl. 10. 01:55
 27/32 anonim ***** válasza:
Egyébként mért nem tanulsz ki legalább egy OKJ-t vagy néhány nyelvet? És akkor még képzettséged is lenne.
2015. júl. 10. 01:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, javasoltam-e már itt - sok topicba írok -, hogy 100 km-re ha elmész dolgozni, havi 100 E Ft lakhatási támogatást fizet az állam.
2015. júl. 10. 01:57
 29/32 A kérdező kommentje:

70km a táv, de ha meglátják az önélezrajzban a lakhelyet nem is foglalkoznak vele.

2nyelven beszélek, érettségim van, okjt most végeztem.

2015. júl. 10. 13:52
 30/32 anonim ***** válasza:
4%

Nagyon "szimpatikus" a kedves kérdezőtől, hogy egy éve az anyósék nyakán élősködik ingyen, és elvárná a jövőben is, hogy ingyen tartsák el, de persze egy külön lakást tartsanak fenn a számára, mert neki erre nincs tőkéje.

Az eszem megáll, hogy ez egyáltalán valakinek eszébe jut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha a drága párod nem megy veled albérletbe, akkor nem kellesz neki igazán, csak ágymelegítőnek, az meg cserélhető.

2015. júl. 11. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!