Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párod nem csinál otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod nem csinál otthon semmit, szakítanál?

Figyelt kérdés
Hazamegy a munkából, és semmit nem tesz hozzá a háztartás rendbentartásához.
2015. jún. 16. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha nagyon különbözőképp látjátok a világot és az otthoni teendőket akkor abból semmi jó nem fog kisülni

én ezt a saját édesanyámon tanultam meg

őt ugye nem tudom lecserélni és nem is szeretném de az ő házimunkához való viszonya meghatározta a párválasztásom :)

édesanyám nagyon tisztaságmániás például naponta kétszer kell felmosni a konyhában reggel, mert ugye éjszaka lerakódik a por :) meg este, mert napközben összemászkáljuk vagy ablakmosás minden héten szombaton

persze ezt hosszútávon nem bírja senki ezért sokszor kiadta a munkát ami miatt serdülő fiúként elég sokat lázadoztam és veszekedtünk mondván ha neki fontos akkor csinálja meg ő engem nem érdekel ha koszos az ablak

erre persze jött a válasz hogy őt meg nem érdekli hogy én mit eszek vagy hol alszok, mégis főz vacsorát

ebből az lett a tanulság számomra hogy ha együtt szeretnék élni valakivel hosszútávon akkor a rendhez való viszonyunknak nagyjából azonosnak kell lennie vagy ha egyikünk jobban rendmániás akkor megoldja egyedül az extra igényeit és nem próbálja meg rákényszeríteni a másikra

pl. nem szoktam szétdobálni a zoknikat pólókat ahol épp leveszem hanem beteszem a szennyestartóba de ha a másiknak fontos hogy ezeket minden éljel beáztassa és reggel ki legyenek mosva akkor csinálja meg egyedül és ne engem piszkáljon hogy csináljam meg mert nekem bőven megfelel ha heti egyszer mosok

2015. jún. 17. 01:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Szakítanék. De az olyannal is, mint a #10 által leírt.

A párom pont ugyanott él, ahol én. Én ugyanannyit, ha nem többet dolgozom, mint ő.

Nem fogom megkérni, hogy vigye le a szemetet.

Nem fogok célozgatni, hogy le kellene vinni a szemetet.

Aki egy ilyen alapvető feladatot nem vesz észre, azzal az egyszerűség kedvéért nem élek együtt.

Érdekes módon egyébként a páromnak nem okoz problémát megfogni és levinni a szemeteszsákot, ha ő indul előbb. Vagy felhívni útközben, hogy mi is kell a boltból. Ráadásul mindezek ellenére a nemiszerve a helyén van és tökéletesen szuperál. Minek is cserélném le egy nagy gyerekre?

2015. jún. 17. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Bevásárlás, számlák, mosás, főzés, takarítás (ő utána is)az én reszortom.

Indok: mikor egyedül éltél akkor is te csináltad, akkor meg mi a f*** bajod van!

06.01-én a szülinapomon elhatároztam, ebből elég és nem is csináltam meg semmit! Erre ma reggel összepakolt és visszament a volt palijához, aki nem veszi semmibe!

32F

2015. jún. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!