Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire elvárt, hogy egy férfi tudjon főzni?
" mennyire elvárt, "
Na ennek a kérdésnek ismét férfi-női egyenjogúság szaga van.
S ezt persze csak a nők várják el!!!
Hát jó. Várjátok csak el! Mert ez ugye tök természetes.
Szerintem meg akkor az is természetes, hogy ha valami elromlik,
pl: autó, mosógép, vagy leszakad a szekrényajtó, panelban falat kell fúrni, de azt is csak egy sds szár beszerzése után, :-D
betonozni kell, gödröt ásni, vakolni, építeni stb. . .
Ezek egy nőnél is legyenek már elvárások!!! :-D
Amióta világ a világ, mindenkinek tudnia kell, hogy mi a családon belüli feladata.
Ha besegít, hát besegít. De ez ne legyen már ELVÁRÁS!
Elvárás. Nyugodj bele.
Én egy férfit sem ismerek, aki betonozott már. Ha ezeket MINDENNAP meg kell csinálni a putriban, ahol élsz, akkor jogos. De ha nem, akkor kuss.
Ha tényleg igaz, hogy ennyi férfi meg tudja javítani az autót, a mosógépet, stb. ha elromlanak, nem értem, hogy nem haltak még éhen a szerelők? :O
Mi az autót, az elromlott háztartási gépeket szerelőhöz visszük, nem itthon kókányoljuk.
Olyan munkák pedig, hogy fúrás, betonozás, stb. egy évben egyszer-kétszer adódnak, pedig egy régi parasztházban lakunk.
Nem várom el egyébként, hogy a férjem főzzön, mert én szeretem csinálni, ő meg utálja, inkább másban segít. Legfeljebb annyi, hogy ha valamiért én nem tudok megfőzni, akkor valami kis egyszerű kaját össze tudjon hozni, egy rántottát, tükörtojást, virslit, sült krumplit, meg hasonlókat.
Egy nő feladata a főzés és a gyereknevelés!
A férfi feladata a családfenntartás.
Ennyi van és kuss!
A nő is fenntartja a családot, te idióta.
Ha a te lusta feleséged nem dolgozik, az nem az én hibám.
A kérdés nehezen értelmezhetó vagy legalább is összetett.
Mert
1./ Minden embernek enni kell. Ha egyedül , ha párban.
2. Klyan nincs ., hogy egy ember akar him akár nő - ne tudna főzni. Internet és szakácskónyv nemi gyakorlás után megy. Barmi.
Nálunk az asszony főz.De ha beteg lenne megoldom a főzest is meg mast is.Felnőtt ember mindent meg tud oldani , ha akar. Ö szereti. Én nem.igazán. De ó is segit mindenben én is ha kell. Megosztjuk és segítünk egymasnak ettől vagyunk pár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!