Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mos kezet. Hogy szóljak?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Körülbelül 1 hónapja nagyon sok időt töltök nála, és feltűnt valami, ami nagyon zavar.
Pisilés után nem mos kezet. A kettes számú után igen, de amikor pisil, akkor nem. Most nem tudom, hogy a srácok képesek ezt úgy megoldani, hogy ne fogják meg a péniszüket, vagy akármi...de ez nagyon lehangoló tud lenni, és nem is szeretem, amikor utána hozzám ér.
Egyébként ezt leszámítva nagyon ápolt, naponta kétszer-háromszor zuhanyzik, tiszta ruhák, körmök, fogak...minden. Ezért is döbbentett meg a dolog.
Ezért is nem tudom, hogy közöljem vele finoman, hogy ez elég fura így nekem. :D
22/L (25/F)
2015. máj. 30. 15:34
11/13 anonim válasza:
Sterilen tartani a wc-t... Micsoda ötletek. Civilizált ember kezet mos pisilés után. Akkor is ha gyakorlatilag nem ér hozzá semmihez. De ha nem bidét használ, akkor férfiként nehezen tudom ezt a hozzá sem érek dolgot elképzelni. Elég alaposan ki kell ráznom-masszíroznom az utolsó egy-két csöppet, ha nem akarom, hogy a gatyámra kerüljön. Na most ezenközben azért valamekkora eséllyel kapcsolatba kerül a kezem a pisivel. Ha tehetem én bidét használok, majd megmosom a kezem a wcben, majd megmosom a kezem a fürdőben. Jó, valószínű én vagyok a ló túloldala. De nehogy már azon kelljen valakivel alkudozni, hogy mosson kezet pisilés után. Ez nevetséges.
12/13 anonim válasza:
Nehulyéskedj!
És ha épp lepippantod...még a szádba is van:D
13/13 anonim válasza:
Lassan már légmentes karantén gatyákat kelessz felvenni ami sípolni fog ha egy porszem letámadja a brét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!