Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem mos kezet. Hogy szóljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mos kezet. Hogy szóljak?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Körülbelül 1 hónapja nagyon sok időt töltök nála, és feltűnt valami, ami nagyon zavar.

Pisilés után nem mos kezet. A kettes számú után igen, de amikor pisil, akkor nem. Most nem tudom, hogy a srácok képesek ezt úgy megoldani, hogy ne fogják meg a péniszüket, vagy akármi...de ez nagyon lehangoló tud lenni, és nem is szeretem, amikor utána hozzám ér.

Egyébként ezt leszámítva nagyon ápolt, naponta kétszer-háromszor zuhanyzik, tiszta ruhák, körmök, fogak...minden. Ezért is döbbentett meg a dolog.

Ezért is nem tudom, hogy közöljem vele finoman, hogy ez elég fura így nekem. :D

22/L (25/F)

2015. máj. 30. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen problémázni ennyit, van szád, megkérdezed, hogy miért nem mos pisilés után kezet. :D
2015. máj. 30. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is hajlamos volt erre. Szó szerint nekem kellett rászoktatnom. Nem csináltam belőle problémát, amikor észrevettem, hogy nem indul a mosdó felé, akkor simán rászóltam, hogy "Kézmosás!!", meg még utána jó párszor, amin nevetett, de végül csak rászokott.
2015. máj. 30. 15:41
 3/13 RRR ***** válasza:

mond meg neki ,hogy ez téged zavar és mosson

előtte,hogy nehogy ráragasszon valami nyavalyát

és

utána is

nem fogja leharapni a fejed ,hidd el

megfogás nélkül nem igazán lehet pisilni és utána illik megtörölni is

2015. máj. 30. 15:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem finoman kell ezt közölni. De ne várj sokat, mert egy hónap után már tényleg kínos lesz.
2015. máj. 30. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Az én farkam pl tisztább mint egy patika. A barátod lehet h Torrente példáját követi és előtte mos kezet h ne piszkolja be a szerszámát.
2015. máj. 30. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Megfogja a péniszét, - azt amit egyébként meg beléd dug, hol ide, hol oda..- szóval kicsit túlaggódásnak látom, - bár én is mindig megmosom utána, csak sose értem, minek?

Nagyon régen volt már, hogy lepisiltem a kezem, akkor persze jogos.

De én az azt tanácsolom, minden feszengés nélkül kérd meg rá.

2015. máj. 30. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Sok rinyalos p*csa...es akkormivan ha nem mossa meg?😁😁😂😂..3eve bnom van es sosem szolt meg ramxd

20F

2015. máj. 30. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyald le neki
2015. máj. 30. 19:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Szex előtt-után fürdeni szoktunk; de valóban, ez most itt nem lényeges. :D

Jó, én nem tudom, hogy működik a férfiaknál a pisilés pontosan, számomra egyértelmű a kézmosás wc használata után, ugyanis ott nem feltétlenül csak a nemi szerveddel kerülsz kapcsolatba, hanem mondjuk felhajtod a wc deszkát és társai... :D:D

2015. máj. 30. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Igazán nem kötözködés... de ha a srác naponta többször zuhanyozik, szex előtt meg után te is, - olyan nagy dolog volna sterilen tartani a WC-t?
2015. máj. 31. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!