Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mos kezet. Hogy szóljak?
5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Körülbelül 1 hónapja nagyon sok időt töltök nála, és feltűnt valami, ami nagyon zavar.
Pisilés után nem mos kezet. A kettes számú után igen, de amikor pisil, akkor nem. Most nem tudom, hogy a srácok képesek ezt úgy megoldani, hogy ne fogják meg a péniszüket, vagy akármi...de ez nagyon lehangoló tud lenni, és nem is szeretem, amikor utána hozzám ér.
Egyébként ezt leszámítva nagyon ápolt, naponta kétszer-háromszor zuhanyzik, tiszta ruhák, körmök, fogak...minden. Ezért is döbbentett meg a dolog.
Ezért is nem tudom, hogy közöljem vele finoman, hogy ez elég fura így nekem. :D
22/L (25/F)
mond meg neki ,hogy ez téged zavar és mosson
előtte,hogy nehogy ráragasszon valami nyavalyát
és
utána is
nem fogja leharapni a fejed ,hidd el
megfogás nélkül nem igazán lehet pisilni és utána illik megtörölni is
Megfogja a péniszét, - azt amit egyébként meg beléd dug, hol ide, hol oda..- szóval kicsit túlaggódásnak látom, - bár én is mindig megmosom utána, csak sose értem, minek?
Nagyon régen volt már, hogy lepisiltem a kezem, akkor persze jogos.
De én az azt tanácsolom, minden feszengés nélkül kérd meg rá.
Sok rinyalos p*csa...es akkormivan ha nem mossa meg?😁😁😂😂..3eve bnom van es sosem szolt meg ramxd
20F
Szex előtt-után fürdeni szoktunk; de valóban, ez most itt nem lényeges. :D
Jó, én nem tudom, hogy működik a férfiaknál a pisilés pontosan, számomra egyértelmű a kézmosás wc használata után, ugyanis ott nem feltétlenül csak a nemi szerveddel kerülsz kapcsolatba, hanem mondjuk felhajtod a wc deszkát és társai... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!