Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha a párotok nem tolerálná a házi kedvenceteket, és azt mondaná összeköltözéskor hogy vagy dönts közte és a kedvenced között?
Nem valódi eset, tegyük fel hogy van egy kutyád akivel már együtt élsz éve óta, de a pároddal is tervezitek az összeköltözést. Ő azonban nem tudja elviselni, hogy az állat is veletek éljen és döntés elé állítana, hogy van ő vagy a kedvenced megy.
Mit tennétek?
Én jártam már úgy, hogy azért intettem búcsút egy marha ígéretesen induló randi sorozaton megismert lánynak, mert 2 macskával élt együtt.
Allergiás vagyok a macskákra, elég komoly kínszenvedés nekem velük lenni, a lány viszont engem 3 hete ismert a cicáit meg évek óta nevelgette, nem lett volna reális elvárás azt kérni, hogy dobd ki a szőrgolyókat. Megbeszéltük, hogy a macska nekem nem fog menni.
Még egy ilyen undorító fórumot...
Emberek,itt mindenki beteg?
Az állatokat jobban szeretjük mint a saját fajtánkat?
Hát ezt nem hiszem el...
Én megmondtam a pàromnak hogy összeköltözéskor viszem a két teknősömet mert ők is a csalàdhoz/ hozzàm tartoznak (ha màr a macskàk és kutyàk nem jöhetnek, meg nem is szakítanàmnki őket a környezetükből,igy maradtak a szüleimmel). Pàrom annyit mondott hogy persze hogy vihetem de az biztos hogy ő nem fogja takarítani meg etetni őket. Mondtam hogy nem is kell,mert ez az én dolgom.
Mi viszont szerencsére mindketten akarunk kutyàt vagy macskàt.
Bàr nekem az furi és rossz kicsit hogy otthon a szüleim gazdasàgàban bàrànyok vannak akiket èn szintén "kiskedvencnek" tekintek és soha nem tudnàm őket megenni. Pàrom meg folyton azt hangoztatja hogy azok csak haszonàllatok és ez a sorsuk. Ez nekem picit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!