Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit reagálnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha a párotok nem tolerálná a házi kedvenceteket, és azt mondaná összeköltözéskor hogy vagy dönts közte és a kedvenced között?

Figyelt kérdés

Nem valódi eset, tegyük fel hogy van egy kutyád akivel már együtt élsz éve óta, de a pároddal is tervezitek az összeköltözést. Ő azonban nem tudja elviselni, hogy az állat is veletek éljen és döntés elé állítana, hogy van ő vagy a kedvenced megy.

Mit tennétek?

2015. máj. 14. 20:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Férjemmel vettünk panelba egy macskát. Hát akkor azt mondta őt nem zavarja, hozzunk egyet. Így is lett. Utólag kiderult hogy csak miattam akarta. Ezzel azt akartam irni hogy ha valaki szeret és alig várja az osszekoltozest mint ahogy te is, általában ennyit kibirnak az emberek a másikért.
2015. máj. 14. 22:56
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
A kutyam maradna, a pasas meg sullyesztobe. Amugy meg 15 evet vartam, hogy vegre lehessen kutyam. 15 even at minden nap sovarogtam, hogx a kutyammal alhassak atkarolva ot. N
2015. máj. 15. 00:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az mellett döntenék, amelyik nem kéri hogy válasszak...
2015. máj. 15. 03:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha allergiás lenne, valószínűleg akkor is az állataim mellett döntenék, ha meg nem akarná/szeretné őket, akkor biztosan. Kutyát nem tudsz úgy elzárni másik szobába, hogy egy allergiás kibírja, gondolom nincs egy teljesen használaton kívüli szobánk és biztosan nem fogom oda bezárni a kutyámat egész nap (és cserélek ruhát meg mosok hajat, miután bementem hozzá). Bár nekem ketrecben tartott kisállataim vannak, de imádom őket, és őket se zárnám el a saját életteremen kívülre. A hálószobámban vannak, a nappali még belefér, de más nem. Mondjuk korábban is mondhatta volna (nyilván járt már nálam és látta őket), megspóroltuk volna az együtt töltött időt.
2015. máj. 15. 05:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már úgy, hogy azért intettem búcsút egy marha ígéretesen induló randi sorozaton megismert lánynak, mert 2 macskával élt együtt.

Allergiás vagyok a macskákra, elég komoly kínszenvedés nekem velük lenni, a lány viszont engem 3 hete ismert a cicáit meg évek óta nevelgette, nem lett volna reális elvárás azt kérni, hogy dobd ki a szőrgolyókat. Megbeszéltük, hogy a macska nekem nem fog menni.

2015. máj. 15. 06:36
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
allat marad pasi lapatra.
2015. máj. 15. 11:37
 17/24 anonim válasza:
63%
Attól függ, hogy a kutya a házban benn élne - e velem. Ezt nehéz elfogadni olyannak, aki nem szokott ahhoz, hogy megossza a közvetlen életterét egy állattal. Az viszont más eset,ha a kedvenc, peldaul egy kutya az udvarban van és nincs közvetlenül a párral. Ha a párom ebben a 2. esetben sem tolerálná, egész biztos, hogy nem tartanák ki mellette.
2015. máj. 15. 11:37
 18/24 anonim ***** válasza:
6%

Még egy ilyen undorító fórumot...

Emberek,itt mindenki beteg?

Az állatokat jobban szeretjük mint a saját fajtánkat?

Hát ezt nem hiszem el...

2015. máj. 15. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
54%-os, téged sem az eszedért szeretnek...
2015. máj. 15. 15:34
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

Én megmondtam a pàromnak hogy összeköltözéskor viszem a két teknősömet mert ők is a csalàdhoz/ hozzàm tartoznak (ha màr a macskàk és kutyàk nem jöhetnek, meg nem is szakítanàmnki őket a környezetükből,igy maradtak a szüleimmel). Pàrom annyit mondott hogy persze hogy vihetem de az biztos hogy ő nem fogja takarítani meg etetni őket. Mondtam hogy nem is kell,mert ez az én dolgom.

Mi viszont szerencsére mindketten akarunk kutyàt vagy macskàt.

Bàr nekem az furi és rossz kicsit hogy otthon a szüleim gazdasàgàban bàrànyok vannak akiket èn szintén "kiskedvencnek" tekintek és soha nem tudnàm őket megenni. Pàrom meg folyton azt hangoztatja hogy azok csak haszonàllatok és ez a sorsuk. Ez nekem picit fura.

2015. máj. 17. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!