Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kéne költöznöm?
Az a helyzet, hogy 25 éves vagyok és anyámékkal élek. Ha akarnék, akkor külön tudnék költözni, mert keresek eleget. Viszont nem szeretek hazamenni egy üres lakásba, ahol még beszélni sincs senkivel, anyámékkal meg elég jól megvagyunk.
A bökkenő ugye ott van, hogy így elég nehéz "felvinni" egy lányt is, és ha azt mondom ismerkedés során h szülőkkel lakom az máris visszatetsző egyeseknek.
Mi erre a jó megoldás szerintetek?
Barátnőm most nincs, barátaim vannak, de ők sem igénylik, hogy minden nap egymás nyakán lógjunk. Hétvégente szoktunk összefutni.
Gondoltam rá, hogy összeköltözzek valakivel, de praktikussági okokból csak egy nővel tenném ezt, jelöltem pedig nincsen.
Fúú, hát ha én megtehetném, fix hogy költöznék. Bár albérletbe semmi esetre sem. Az felesleges pénzszórás. Ha van zseton, tudsz venni valami kis lakást, akkor szerintem menj.
21F
00:36: Te honnan származol? Mert ahogy ropog a magyar a nyelved alatt az elviselhetetlen.
Ezt a szöveget úgy ahogy van másold be egy word-be és csináltass rajta helyesírás ellenőrzést. Ha 20 szónál több lesz helyes, kapsz egy zöld kezet baszod...
15-ös!
Nem tudom eljut-e... 2012-ben,25 évesen kerestél havi 110.000 Ft-ot, én végigdolgoztam az életemet és belerokkantam: a nyugdíjam most,2024-ben 125.055 Ft. Csak kiszúrja a szemem, azért reagálok. Most mondd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!