Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Külön kéne költöznöm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kéne költöznöm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 25 éves vagyok és anyámékkal élek. Ha akarnék, akkor külön tudnék költözni, mert keresek eleget. Viszont nem szeretek hazamenni egy üres lakásba, ahol még beszélni sincs senkivel, anyámékkal meg elég jól megvagyunk.

A bökkenő ugye ott van, hogy így elég nehéz "felvinni" egy lányt is, és ha azt mondom ismerkedés során h szülőkkel lakom az máris visszatetsző egyeseknek.

Mi erre a jó megoldás szerintetek?

2012. febr. 21. 18:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Barátnőm most nincs, barátaim vannak, de ők sem igénylik, hogy minden nap egymás nyakán lógjunk. Hétvégente szoktunk összefutni.

Gondoltam rá, hogy összeköltözzek valakivel, de praktikussági okokból csak egy nővel tenném ezt, jelöltem pedig nincsen.

2012. febr. 21. 19:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél fel egy hirdetést hogy lakótársat keresel, azt lesz!
2012. febr. 21. 19:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Fúú, hát ha én megtehetném, fix hogy költöznék. Bár albérletbe semmi esetre sem. Az felesleges pénzszórás. Ha van zseton, tudsz venni valami kis lakást, akkor szerintem menj.

21F

2012. febr. 21. 20:07
 24/26 anonim válasza:
67%
25f vagyok akkor költözhamár van kivel fölösleges!Azért elköltöznöd hogy barátnöt viheshaza vagy talán a szülöknek van valami elenvetésük nemhiszem én elköltöztem igaz barátnömell szeretünk volna egykicsit önálobak lenni. Aztán rájötük hogy hiába a különélés meg hogy csak keten sajnos itt már az anyagiak is számitanak ma az akki 100.000-ezret meg keres az márjonak mondhato de ha ebböl levonsz modlyuk 40-albérletre marad hatvan hát azért ez már kevesseb nem hamondlyuk van autod telefonod internet stb stb az megincsak plusz kiadás amit ezekre kiadsz csak azért hogy elköltöz szerintem nemérimeg sokan vanak akki azt irják meny meghogy mihamarab badarság nekem 2-szülöböl márcsak 1-van övet házat ugymond magának depersze kié lesz hát az enyém egyértelmü ugyhogy inkáb ereköltök mint az albérletre igymos 3-man élünk együt és semi gondom!bár igaz nö uralom van de mindegy legaláb megértik egymás ha meg olyn csajal jösz ösze akki aztnézi hogy trabant vagy bmw vagy hogy emeletes vagy parasztház akorr szerintem azt nevidhaza nehogy leközeleb magátol is viszataláljon!Megasztán anyádékat se hanyagolhatod el egy nösem ér anyit hogy megfeletkez roluk hiszen felneveltek iskolásztatak vagy nem inkáb költsd rá a csajra azt a pénszt amit albérletre költenél és akkor lakhatszte akkár hol nemfogja érdekelni de mondjuk azis gáz lenne egy kicsit bocsi hogy kicsit hosszu lett de itt nagyon sokminden perdöntö!
2012. febr. 22. 00:36
 25/26 anonim ***** válasza:
81%

00:36: Te honnan származol? Mert ahogy ropog a magyar a nyelved alatt az elviselhetetlen.

Ezt a szöveget úgy ahogy van másold be egy word-be és csináltass rajta helyesírás ellenőrzést. Ha 20 szónál több lesz helyes, kapsz egy zöld kezet baszod...

2012. febr. 22. 01:48
 26/26 anonim ***** válasza:

15-ös!

Nem tudom eljut-e... 2012-ben,25 évesen kerestél havi 110.000 Ft-ot, én végigdolgoztam az életemet és belerokkantam: a nyugdíjam most,2024-ben 125.055 Ft. Csak kiszúrja a szemem, azért reagálok. Most mondd meg.

máj. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!