Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kéne költöznöm?
Az a helyzet, hogy 25 éves vagyok és anyámékkal élek. Ha akarnék, akkor külön tudnék költözni, mert keresek eleget. Viszont nem szeretek hazamenni egy üres lakásba, ahol még beszélni sincs senkivel, anyámékkal meg elég jól megvagyunk.
A bökkenő ugye ott van, hogy így elég nehéz "felvinni" egy lányt is, és ha azt mondom ismerkedés során h szülőkkel lakom az máris visszatetsző egyeseknek.
Mi erre a jó megoldás szerintetek?
..költözz el akkor azt csinálhatod otthon amit te akarsz,
és akkor se leszel egyedül,mehetsz haza a csajoddal
Döntsd el mi kell. Anyu megfőzze a fincsi kakaót minden reggel,főzzön,mosson rád,VAGY minden nap más nőt qrni a saját kéglidbe ahol nem ugat senki.
ui: Te még 30évesen is anyu szoknyája mellett leszel.
koltozz el, elobb-utobb sajat labra kell allnod, miert huzod az idot? meg ha lessz valakid ossze is koltozhettek es nem lessz ures a lakas
en 21 evesen koltoztem el, nekem sem volt elore senki,
én is 25 vagyok!
havi 110.000 Ft-ot keresek nem tudok elköltözni! Azok a haverok akikkel pedig közösbe össze lehetne azok már összeköltöztek a párjukkal...
szívás...és kevés az esély egyenlőre egy jobb melóra ami jobban fizet..
ha anyagilag elbírnád, akk költözz el minél előbb.
addig akarsz anyádékkal élni amíg nem találsz egy csajt aki össze is költözne veled?
hülyeség. meg kell tanulnod saját lábadra állni, és egyedül élni. eleinte biztos rossz lesz, de ez is az élet része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!