Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Annyira, de annyira unom már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira, de annyira unom már, hogy egy 34 éves férfinak nekem kell állandóan szólni,hogy foltos a pólója, szakadt a zokni rajta, fésülködjön meg, rakjon rendet maga után. Már most belecsömörlöttem a kapcsolatba. Hogy lehet valaki ilyen? Ezt tanulta?

Figyelt kérdés
Ennyire nem érdekli,hogy a környezete vagy a saját párja mit gondol róla? Nem azt kérem tőle,hogy legyen hiú majom,hanem,hogy figyeljen kicsit oda magára..De ezek amiket leírtam,meg alap dolgok egy normális embernél. Nála miért nem? Ha megfésülködik,akkor nem mosakodik meg,ha mosakodás van reggel, akkor fésülködés nincs..ha egy valamit eltesz egy nap.. akkor már tapsolni kell neki,hogy jajj de ügyes vagy.. Teljesen elegem van belőle.. Visszamaradt a fejlődésben, vagy mi a szösz?
febr. 17. 09:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Annyira unom az olyan kérdéseket, amikor a másik sír a másik milyen mégis összejött vele.
febr. 17. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem ez a szinted keress igényesebbet.
febr. 17. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:

"ezek amiket leírtam,meg alap dolgok egy normális embernél. Nála miért nem?"

Normálisnak nézted, de nem az.

Tovább kell lépned.

febr. 17. 11:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Látod, az igényesség és életképesség nem életkor függvénye. Aki ilyen, az még 60 évesen is ilyen lesz, akkor is majd a felesége fogja megfésülni, mert amúgy érdekes módon az ilyeneknek mindig van valakijük. Látod, te is összejöttél vele... szóval valamit biztos rohadt jól csinál.
febr. 17. 13:54
 15/21 anonim ***** válasza:

#11 Ott a pont.

Oké, hogy van, amikor a másik ideig-óráig megjátssza magát, és nem minden derül ki azonnal, de...:

1. Nagyon meg lennék lepve, hogy az, aki ennyire igénytelen, az majd pont randikon, meg végig az ismerkedési időszakban sikeresen alakítja a megnyerő úriembert.

2. Ha netán tényleg csak közben derült ki, hogy milyen is valójában, akkor meg el lehet dönteni, hogy ez belefér-e, vagy sem. Ha igen, akkor viszont ne siránkozzon, meg becsmérelje nyilvánosan; ha nem, akkor meg hiszti helyett tovább kell lépni.

3. Azért én kíváncsi lennék a másik oldal álláspontjára is, mert elég gyakran ki szokott derülni, hogy azért az igazság nem teljesen úgy van, ahogy az egyik fél állítja.

4. Egy kapcsolat az elfogadásról is szól. Természetesen ami gyökeresen szembe megy az elvárásainkkal, értékrendünkkel, azt senki nem köteles eltűrni. De azt sem lehet reálisan elvárni, hogy a másik majd midnenben 100%-ig olyan lesz, amit álmainkban elgondoltunk. Ugyanígy az is ritka, hogy a mi magunk mindenben 100%-ig passzolunk a másik elképzelésének. El kell dönteni, hogy egy adott tulajdonság zavar-e, vagy sem? Tolerálható-e, vagy sem? Lehet-e rá megoldást találni vagy sem? És ezek szerint alakítani a jövőt akár közösen, akár külön-külön.

5. Ha pedig valami elviselhetetlenül zavar, akkor talán bölcsebb dolog nem belekezdeni abba a kapcsolatba. Annak, hogy összejössz vele, de már a kezdetektől fogva lenézed, zavarónak tartod, annak mégis mi értelme van?

febr. 17. 14:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyennel kezdeni, mert csak lehúz.
febr. 17. 18:39
 17/21 Kései Sirató ***** válasza:
Egyszerűen igénytelen.
febr. 18. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:

"egy 34 éves férfinak nekem kell állandóan szólni,hogy..."

Persze, hogy unod. Miért "kell" neked szólni, hogy ...?

Ki ő neked? A kisgyereked? Te pedig az anyukája?

febr. 18. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Esetleg zavarja/zavarta is őt ez a sok szólongatás...
febr. 18. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Az önéletrajzon lévő képen a póló nyaka látszik kb, alatta 10 centi max.
tegnapelőtt 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!