Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan férfi akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akinek egyáltalán nem főz a párja? Mennyire zavar titeket?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

Engem nőként zavarna, ha a férjem annyira életképtelen/ lusta/ tiszteletlen lenne, hogy még főzni sem tud, illetve tőlem várná el.

Mire fel? A pasiknak is van kezük. .

Én szoktam és szeretek is főzni, és a férjem is szokott. Ugyanolyan házimunka, mint bármi más, amiből ugyanúgy kivesszük a részünket mindketten.

2 felnőtt dolgozó embernél ez így korrekt.:)

Egyébként mi pl a füvet is együtt szoktuk nyírni a kertben. De régebben, mikor még egyedül éltem, én magam is nyírtam. Azért az sem olyan nehéz, egy nő is simàn meg tudja csinálni. Ahogy egy férfi ujjáról se esik le a gyűrű ha főz, mosogat, vagy wct takarít ugyanúgy ahogy a párja.

Soha össze sem jöttem volna olyannal aki elvárja ezt, vagy azt hogy minden házimunkát én csináljak, csak mert nő vagyok, úgy, hogy én is dolgozom, ő meg meló után csak vakarja otthon a $eggét, és döglik. Nem születtem cselédnek, és balek sem vagyok.

Aki nem tanult meg magáról gondoskodni, menjen vissza az anyja mellét szopni!

tegnap 04:55
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Úgy gondolom hogy ha már ez a téma egy kapcsolatban akkor azt megette a fene.
tegnap 05:31
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
A férjem ugyanolyan jól főz, mint én. Pedig ő nagyon elkényeztetett volt, mindig kiszolgálták, külön főztek neki, ha valamit nem szeretett. Szerintem nagyon szexi, ha egy férfi jól főz. Mi sokszor együtt is főzünk, én ezt nagyon szeretem.
tegnap 05:35
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Aha, belvárosi lakásban igen gyakran kell füvet nyírni 🙄

Nálunk is a férfi főz, egyrészt jobban tud, másrészt szeret is főzni, mindenkinek jobb így.

tegnap 07:49
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Nőként megtanultam főzni, de nem azért, mert ez lenne a dolgom és illik tudni vagy azért, mert annyira érdekel a főzés tudomány, hanem mert alapvető dolog nemtől függetlenül, ugyanúgy mint a fogmosás. Aki a mai világban a jelenlegi élelmiszer árak mellett felnőtt létére nem tud főzni és mindig rendeli, készen veszi a kaját, az nem tudja megfogni a pénzt. Aki meg nem tudja megfogni a pénzt annak nem adok esélyt, függetlenül attól, hogy milyen jól keres. Szóval ja, nem ez volt a kérdés, de nőként is baromi nagy redflag, ha egy felnőtt férfi nem tud főzni.
tegnap 07:58
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

"Füvet persze a férfi nyírjon mi?"

Az... A fűnyírás aztán egy igazán megterhelő munka. Végigtokni szép lassan a gépet a kerten. Én kertes házban lakom, sokszor inkább füvet nyírok a jó időben kint, mint mondjuk főzzek és minden ám azzal jár: pl a hegyekben álló mksatlan edények... Mert a főzés nem csak az, hogy megkeverem háromszor.

Mellesleg csomó "női" házimunka szerintem fizikailag is sokkal fárasztóbb, mint a fűnyírás. Pl ablakoucolás, függöny le-és feltevés, szőnyegporolás, stb. Pedig nekünk saroktelek van és nagy kert...

tegnap 08:36
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Én főzök meg takarítok rád, ha eltartasz. De nem ám szaros 400 nettóból. Minimum 3-4 külföldi út, ékszerek, Budai ház... Ha ez megvan biztos találsz valakit aki főz meg takarít rád.
tegnap 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
34%
Én épp most főzöm az ebédet a férjemnek. De ő még is érdemli, millió felett keres. Ennél szarabbul kereső nem érdemelné meg.
tegnap 13:54
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

Az én feleségem nem főz, egyáltalán nem zavar.

Rendelünk ebédet.

Hétvégén én szoktam főzni, szeretem is csinálni.

Gyermekkorom óta főzök.

Nálam ez sosem volt mérvadó egy kapcsolatban, ha én nem tudnék főzni, akkoris megoldanánk.

tegnap 14:02
 20/24 anonim ***** válasza:
44%

"Minimum 3-4 külföldi út, ékszerek, Budai ház... Ha ez megvan biztos találsz valakit aki főz meg takarít rád."

Valakit igen.

Nem biztos, hogy sokáig vagy mindig téged.

Bocs.

tegnap 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!