Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok magyar nőnek van külföldi párja,
férje, de magyar férfiak szinte egyáltalán nincsenek
külföldi párral?
1/43 A kérdező kommentje:
Ja és ezek nagyrészt diplomás, tanult nők.
Azért, mert te nem tudsz ilyenről, még nem azt jelenti, hogy nincs is.
2021. febr. 8. 19:09
A környezetemben 5 magyar férfinak van külföldi felesége, unokatesóm az egyetlen nő, akinek spanyol férje van.
2021. febr. 8. 19:13
De azért mókás, hogy már ezt is számonkérnéd a nőkön. Ki a tökömnek hiszitek magatokat b-szod?
2021. febr. 8. 19:14
Elég elolvasni a facebook-on a telex oldalán ez alatt a cikk alatt lévő kommenteket, hogy életre megundorodj a magyar férfiaktól (direkt nem linkeltem a facebook-os oldalt):
[link]
2021. febr. 8. 19:16
Én 4 férfit ismerek, akinek külföldi barátnője/felesége van, és összesen 1 nőt, akinek külföldi barátja volt. Sajnos én sem tudom megerősíteni a hipotézised. Oké, a nő diplomás volt. Ahogy a 4 fickóból is 3.
2021. febr. 8. 19:17
Én külföldre mentem ki mesterképzésre, ekkor találkoztam a külföldi párommal. Előbb-utóbb úgyis külföldivel jöttem volna össze (vagy nem magyarországi magyarral), mert nem költöztem volna vissza Magyarországra.
Egyébként a magyar baráti köreimben (kb 15 lánnyal számolj) én vagyok az egyetlen lány külföldi párral, míg a srácok közül (szintén kb 15-tel számolj) kettőnek is az van (az egyikük francia, a másikuk lengyel).
Az okokat semmiképp nem lehet általánosítani.
24/L
2021. febr. 8. 19:28
Elég szűklátókörű lehetsz, vagy nagyon beszűkült a környezeted. Az előbbiekhez hasonlóan, szintén tudok példákat mondani. Egyik távolabbi rokonom egy német nőt vett feleségül, közel negyven évig, a férfi haláláig éltek házasságban. Nemzetközi cégnél dolgozom, ahol szintén látok ilyen párokat. Az egyik vietnámi kolléganőmnek is magyar a férje. Másik kollégámnak lengyel a felesége.
2021. febr. 8. 19:29
Csak a kerületben tudok több ilyen párról. Van egy aranyos kínai anyuka, a gyerekorvosnál szoktunk találkozni, az ő férje magyar.
Kolléganőm ukrán, a férje magyar. Ezt persze lehet, hogy észre se veszed, mivel magyar az anyanyelve.
Ismerek egy bácsit, 30 éve él Németországban a német feleségével.
Nem ettől lesz férfi többlet, lapozhatunk.
2021. febr. 8. 20:33
#5 Azert ez is egy eleg szuklatokoru hozzaszolas. Ertem en, hogy ebben az esetben magyar ferfiak tettek gyalazkodo/aldozathibaztato kommenteket, de azert lassuk be, ez nem elsosorban nemfuggo, hanem a magyar alsokozeposztaly kivaltsaga, hogy mindent trenek talal, elegedetlen az eletevel, es ott rug bele a szarabb helyzetben levobe ahol tud. Jo esellyel egy nyugat europai (jelen esetben ferfi) kevesbe frusztralt, es kevesbe utalja a vilagot. Ja meg persze penze is van...
2021. febr. 8. 20:37
Kapcsolódó kérdések: