Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok magyar nőnek van külföldi párja, férje, de magyar férfiak szinte egyáltalán nincsenek külföldi párral?
én akiket ismerek:
magyar férfi vietnami nő
magyar férfi osztrák nő
magyar nő portugál férfi
magyar nő német férfi
Az összes külföldi megőrül a magyar nőkért"
Az orosz , ukrán nőkért mégjobban !
Komoly kérdés! Mi a lényege? A szokásos? A nők mennyivel jobbak, szebbek, okoabbak? Meg hogy a külföldi férfiak 1000x sármosabbak?
Terjeszd be brüsszelben, hogy azonnal vigyék koncentrációs táborba a magyar férfiakat, aztán a telex, a 444 szépen le is hozhatja a nagyszerű győzelmet. Ott hibáztál, hogy nem határoztad meg a szuper nyugati gender elmélet szerint, hogy ki a férfi.
Ennyi erővel meg mennyivel szebbek már a nyugati fitness modell nők az elhízott nagyképű magyar nőknél. Vagy mennyivel magasabb szinten áll egy nyugati orvosnő egy kínai piacon zoknit áruló magyar nőnél.
A gyk meg híres az ultra primitív általánosítgató sznob, vagy provokatív kérdéseiről, válaszairól.
Ha meg a sok miss ultramenő utálja a magyar férfiakat, akkor köpje szemen a saját apját is. Ha meg az is egy tróger, a gének meg is látszanak miss ultramenőn is.
Pl. nekem magyar a feleségem. Én erre büszke is vagyok, mindent elértünk eddig amit szerettünk volna, és még 50 évre elegendő tervein vannak. Nekem ezért nem kellett a híres nyugati világban szerencsét próbálnom. Annyira nem lehetek életképtelen, ha ebben a ronda balkáni világban bűnözés mentesen megvalósítottam az álmaim.
Sebaj, ma a felszínesség, érdek motiváltság mindenek felett áll, még jó hogy én ezt kívülállóként szemlélem. Sok sikert mindenkinek, de ki mit vet, azt aratja le bőségesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!