Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, mennyivel fizetsz/fizetnél többet LAKHATÁSRA, a CSAK a csajod miatt?
DE ŐSZINTÉN!!!
- Mennyivel többet költesz saját lakás bérlésre/hitelre, csak azért, hogy felnőttet játssz, miközben a szüleid jó fejek, és nagy a lakásuk, ahol imán lakhatnál?
- Mennyivel több lakbért/hitelt vállalsz be csak azért, mert a csajodnak nem jó a lakás, neki kertes ház kell? Vagy nem jó neki a külső kerület/vidék, neki belváros kell, vagy fordítva?
Mondjuk gyerek nincs.
Számolj mindent! + lakbér/+ hitel, + parkolás, + útiköltség, ... MINDENT!
Köszönöm a normális válaszokat!
Az érettebb nők nem a pénz hiánya miatt utasítják el az ilyen férfiakat, hanem mert képtelenek önállósodni. Általában a mamahoteles férfiakra az jellemző, hogy megszokják a kényelmes életet, ahol az anyjuk főz, mos, takarít helyettük, ők pedig csak maximum beszállnak a költségekbe. Nekik kényelmes ez az élet, ezért ez válik számukra a természetessé, és felnőttként is gyerek szerepben ragadnak, aminek több negatív következménye is van a párkapcsolatra nézve.
Például ha egy ilyen férfi összeköltözne a nővel, akkor akár akaratlanul is, de azt várná el tőle, hogy megcsinálja az anyja feladatait, mert korábban ezt szokta meg. És a nők nem egy gyerekre vágynak, akit kiszolgálhatnak, hanem egy társra, akire támaszkodhatnak. Másik ilyen probléma, hogy az ilyen férfiak túlságosan ragaszkodnak az anyjukhoz és ha az anyjuk nem elég érett, akkor ő is hajlamos beleszólni a gyereke párkapcsolatába, ami egyáltalán nem tartozik rá, és rendkívül frusztráló a nő számára. Akinek az anyja fontosabb mint a felesége, az nem alkalmas a házasságra.
Mindezt úgy mondom, hogy én is 25 éves koromig a szüleimnél éltem. Mindig önállónak gondoltam magam, de miután az akkori barátnőm finoman jelezte, hogy ő addig nem akar velem összeköltözni, amíg nem éltem egyedül egy ideig, a különköltözés után rájöttem, hogy mennyi mindenben kiszolgáltak a szüleim. Hirtelen sokkal kevesebb időm maradt pl. játszani vagy filmezni, de ez hozzásegített ahhoz, hogy felnőjjek, és egy olyan férfivé válljak, akire a feleségem tud támaszkodni.
Én sem győzöm magamról levakarni a nőket, mióta megvan a lakásom
Pf hagyjuk már
Szüleinél lakó Pistike, aki a spórolt pénzét bmw-re költi és még helyes is, 100x kelendőbb a csajoknál, ez a valóság.
"Lakás kiganézása, moslék az asztalra, és legalább valami maszatolás esete"
Nem épp arról akarsz minket megyőzni, hogy jobb az a "moslék", amit anyukád tesz eléd?
"Lakás kiganézása, moslék az asztalra ...."
És te milyen szerepet vállanál a közös élettel járó feladatokkal, háztartással, létfenntartással kapcsolatos teendőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!