Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa,külön akar élni a lányától és a feleségétől, az azt jelenti, hogy nem szereti őket?
Te vagy a gyerek?
Ez csak azt jelenti, hogy apu és anyu jobbnak látja külön élni, mint együtt. Ez nem változtat azon, hogy a gyereküket szeretik, nevelik, foglalkoznak vele.
Biztosan nehéz lehet feldolgozni, de sokkal jobb 2 különélő boldog szülő, mint együtt, de boldogtalanságban, veszekedésben.
Kitartást!!
Elviekben "csak" a feleségétől válik, a gyakorlatban meg az a tendencia, hogy onnantól VALAHOGY a gyerek is totál másodlagos lesz az életében.
Az a gyerek, akit x évvel ezelőtt ELVILEG ő is akart, ezért lett, de a válás után, ha van új nő, na, akkor meg főleg magasról szrik a gyereke fejére.
És itt nem arról beszélek, ahol az ex-feleség játszmázik - ilyen is van -, hanem hogy a férfi átszáll egy másik virágra, az addigi családja meg kit érdekel.
Tudnék mesélni, mennyi ilyen van csak a csaldban és környezetemben. Válás, esetleg új nő, és a régi gyerek meg jó magasról.
Én azt gondolom, hogy a férfi (de akár a nő is) inkább azt az élethelyzetet v akár lelki állapotot nem szereti, amibe az adott család kényszeríti, és nem, ez NEM egyenértékű azzal, hogy az adott nőt v gyereket nem szereti. Szerintem ezzel általában nincs gond (kivéve ha a férfinek egy sivatag a lelke, azért olyan is van, de az olyan apáról meg le kell mondani, vannak erre terapeuták.... :P )
Szóval attól is függ, hogy a külön élés után milyen / mennyi kapcsolat marad az apával. Vannak azért beteg férfiak a világban, de szerintem nem általános, h ne szeretné a gyerekét, v akár a feleségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!