Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is parasztság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is parasztság a következő eset?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal Badoon, kb 3-4 mondat után 20 perces kihagyásokkal megkérdezte,hogy akarok-e gyereket. Mondtam neki,hogy nem. Ezek után fogta magát és letiltott. Hogy lehet vad idegennel rögtön az első beszélgetésnél ilyen témára térni,amikor még semmi sincsen. Azt sem tudja,hogy lenne-e randi,vagy bármi,szimpatikus lennék-e neki személyesen és hasonlók. Vagy ennyire kufircolhatnékja volt? Szerintem,egy ismerkedést illetve netes beszélgetést nem épp ezzel kellene nyitni..
dec. 31. 15:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem nem voltam agresszív. Igen,ez zavar leginkább,hogy intelligens ember, elköszön. Ráadásul, mivel az ilyen dolgokat szeretem kivédeni,hogy már ne raboljuk senkivel egymás idejét,az adatlapomon,is megvan adva,hogy nem szeretnék gyereket. Két helyen is, ezért nem is értem,hogy akkor minek ír rám,cseverészik velem,egyszer csak rátér erre a dologra,holott olvashatta az adatlapomon.Nem leges választ kapott,és tiltott. Kicsit érdekes ez,na. Azt hitte,ő olyan bomba pasi,hogy majd neki azt mondom,persze szeretnék később? Hát tévedett...de jó nagyot.
dec. 31. 22:25
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Persze...De te vagy az aki rajta pörög...
dec. 31. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

11

Teporogsz rajta..

Es mivel bomba pasi volt, így zavar....

jan. 1. 08:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem volt az,legalább is számomra nem.Én csak az emberi taplóság miatt pörgök rajta. Hogy azért tart itt az emberiség ahol,mert ennyi undorító,flegma, és bunkó majom él a földön.
jan. 1. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van. Én nő vagyok, de minden kapcsolatom legelején tisztázom, hogy nem akarok gyereket, ugyanis minek jöjjek össze olyan férfivel, aki szeretne gyereket?

Tök más jövőkép, ne húzzuk már egymás idejét.

Számomra inkább az a félelmetes, mikor már együtt élnek a felek, esküvő is szóba kerül, és ott derül ki, hogy ja amúgy Pista soha nem akar gyereket - a nő meg pislog. Vagy fordítva.

jan. 1. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

De kérdező, mit vársz? Randiztok, bejöttök egymásnak, majd benyögöd a 8-10. randin - vagy még később -, hogy nem szeretnél gyereket...?

Te nem érzed, hogy EZ milyen gáz.

Elbsztatok egymás életéből x hónapot a semmire, esetleg teljesen egymásba szerettetek, stb., mikor nem lesz közös jövőtök soha.

jan. 1. 19:43
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Hihetetlen 2025-ben, hogy társkeresőn ilyenről beszélni kell és sokak szerint jogosan dobbantott... Nem! Bármikor megváltozhat, hogy akar-e gyereket valaki.
jan. 1. 21:25
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát mondjuk én egy randit megvártam volna ezzel a kérdéssel :D
jan. 1. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

17.

Leszögezte a kérdező, hogy nem akar! Minek pocsekolja rá az idejét a férfi????

jan. 2. 04:29
 20/21 anonim ***** válasza:
38%

17-es, az teljesen lényegtelen, hogy megváltozhat-e. És, hogyha nem?

Tegyük fel, akarok gyereket (NEM), találok egy férfit, aki nem akar!, de én összejövök vele, mert "hátha megváltozik" (99% NEM 😉)

És hogyha nem? Mikor mondom azt, hogy bocs, szakítsunk?

Esetleg már házasság után, mikor rájövök, hogy "jaaa, ő komolyan gondolta és sosem akar gyereket"?

Elbsztam x évet, plusz egy válás, csak mert hülye voltam, holott ő megmondta, hogy nem akar sohasem gyereket.

jan. 2. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!