Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is parasztság a következő eset?
11
Teporogsz rajta..
Es mivel bomba pasi volt, így zavar....
Teljesen igaza van. Én nő vagyok, de minden kapcsolatom legelején tisztázom, hogy nem akarok gyereket, ugyanis minek jöjjek össze olyan férfivel, aki szeretne gyereket?
Tök más jövőkép, ne húzzuk már egymás idejét.
Számomra inkább az a félelmetes, mikor már együtt élnek a felek, esküvő is szóba kerül, és ott derül ki, hogy ja amúgy Pista soha nem akar gyereket - a nő meg pislog. Vagy fordítva.
De kérdező, mit vársz? Randiztok, bejöttök egymásnak, majd benyögöd a 8-10. randin - vagy még később -, hogy nem szeretnél gyereket...?
Te nem érzed, hogy EZ milyen gáz.
Elbsztatok egymás életéből x hónapot a semmire, esetleg teljesen egymásba szerettetek, stb., mikor nem lesz közös jövőtök soha.
17.
Leszögezte a kérdező, hogy nem akar! Minek pocsekolja rá az idejét a férfi????
17-es, az teljesen lényegtelen, hogy megváltozhat-e. És, hogyha nem?
Tegyük fel, akarok gyereket (NEM), találok egy férfit, aki nem akar!, de én összejövök vele, mert "hátha megváltozik" (99% NEM 😉)
És hogyha nem? Mikor mondom azt, hogy bocs, szakítsunk?
Esetleg már házasság után, mikor rájövök, hogy "jaaa, ő komolyan gondolta és sosem akar gyereket"?
Elbsztam x évet, plusz egy válás, csak mert hülye voltam, holott ő megmondta, hogy nem akar sohasem gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!